Vijverpomp

Foto Vijverpomp

Zuurstof in uw vijver is voor de vissen en beplanting van groot belang. Het op orde houden van het zuurstof niveau is gedurende een warme of koude periode van groot belang. 

Vijverfilter en vijverpomp?

Er is een groot verschil tussen een vijverfilter en een vijverpomp. Een vijverfilter reinigt het water, een vijverpomp zorgt ervoor dat het water circuleert in uw vijver. Het is belangrijk de vijverpomp zo diep mogelijk in de vijver de installeren. Zet hem op een paar stenen zodat hij niet alleen vuil van de bodem opzuigt. Voor meer tips over de aanschaf en het plaatsen van een vijverpomp verkrijg u via één van onze specialisten. 

Vijverpompen staan vaak dagelijks aan. Het is belangrijk een milieuvriendelijke en energiezuinige vijverpomp te hebben. Het hangt mede af van de afmetingen van uw vijver of u een kleine, middelgrote of grote vijverpomp nodig heeft.

Water verplaatsen, iets waar Nederlanders goed in zijn!

Wanneer u een fontein, waterstroom of waterval in uw vijver wilt, heeft u een vijverpomp nodig met meerdere uitgangen. Een vijverpomp beschikt over een draaiend rad, deze zorgt ervoor dat het water verplaatst.

Sitemap Logo Lionhead Interactive