Kunststof tuinmeubelen

Foto Kunststof tuinmeubelen

De meest bekende kunststof tuinmeubelen zijn de kunststof klapstoelen, in groen, geel, blauw en wit. Betrouwbare meubelen die jarenlang meegaan en gemakkelijk zijn in onderhoud. 

Deze kunststof tuinmeubelen zijn op dit moment geen trend. Bij de echte tuinmeubel specialisten zijn deze meubelen nog verkrijgbaar. 

Kunststof tuinmeubelen komen steeds meer terug in de vorm van hippe stoelen in trendy kleuren. Het groot voordeel van kunststof tuinmeubelen is de weersbestendigheid. Zowel in de regen als de zon, u kunt ze zonder problemen laten staan. Vanwege het lichte gewicht is het met harde wind en storm wel verstandig ze op te bergen.

Onderhoud

Naar weerbestendig zijn kunststof tuinmeubelen ook onderhoudsvrij. Ze hoeven niet jaarlijk behandelt te worden. U kunt ze waar nodig wel reinigen met een sopje of afspuiten met de tuinslang.

Gebruik

Wilt u loungen, eten of borrelen in uw tuin?
Tuinmeubelen van kunststof worden voornamelijk gebruikt om te eten. Hiervoor is een hoogzittende stoel aan een vaste tafel ideaal. Wanneer deze stoelen verstelbaar zijn, kunt u er natuurlijk ook prima op zonnen.
U kunt uw kunststof tuinset vanwege het lichte gewicht zonder moeite een andere plek geven. Een kunststof tafel is natuurlijk gemakkelijker te verplaatsen dan een natuurstenen tafel. Kies voor een heerlijke barbecue op een zonnig terras of voor een verkoelende plek in de schaduw.

Sitemap Logo Lionhead Interactive