Aluminium tuinmeubelen

Foto Aluminium tuinmeubelen

Aluminium tuinmeubelen zijn licht van gewicht, onderhoudsvriendelijk en in de meeste gevallen te gebruiken zonder de kussens van zolder te hoeven halen.
De meeste aluminum stalen hebben een zitting en rugleuning van textileen. Dit is een weerbestendig doek dat gemaakt is polyester met PVC.

Let op! er zijn meubelen waarvan het textileen van mindere kwaliteit is, het kan voorkomen dat dit niet strak blijft zitten en doorzakt. 
In vergelijking met stalen tuinmeubelen, roesten aluminium tuinmeubelen van zichzelf niet en ze zijn licht van gewicht. 

Ergonomische vorm

Door een ergonomische vorm kan aluminium tuinmeubilair een hoog zitcomfort hebben. Let daarom bij de aanschaf op de vorm van de rugleuning en zitting, of deze goed aansluit en het materiaal niet snijdt in uw benen.

Direct genieten

Bij de eerste zonnestralen kunt u direct genieten van uw aluminium tuinset. De tuinset hoeft niet eerst geschuurd of gereinigd te worden en ook de kussens kunnen nog even op zolder blijven liggen.

Reinigen aluminium tuinmeubelen

Aluminium tuinmeubelen zijn onderhoudsvriendelijk en dus ook zeer gemakkelijk te reinigen. Met een fijne borstel kan het grovere vuil worden verwijdert. Voor aanslag of hardnekkige vlekken kunt u een aluminium reiniger gebruiken.

Afdekhoes tuinmeubelen

Let er bij het afdekken van uw tuinmeubelen op dat de tuinmeubelen niet volledig worden afgesloten. Het is belangrijk dat de meubelen altijd kunnen ademen. Zodra het warmer wordt, haal dan de afdekhoezen van de tuinmeubelen, zodat het niet gaat broeien.

Sitemap Logo Lionhead Interactive