Composiet tuinafscheiding

Foto Composiet tuinafscheiding

Composiet is een samenstelling van kunststof en hout. Onderhoudsvriendelijk is het belangrijkste voordeel van een composiet tuinafscheiding. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, motieven en maten waardoor ze net zo natuurlijk ogen als een houten schutting. 

Onderhoudsvriendelijk

Wilt u optimaal genieten van uw tuin en geen tijd of zin voor het onderhoud van uw schutting. Kies dan voor een tuinafscheiding van composiet. Dit materiaal is kleurecht en onderhoudsarm, wat veel voordelen met zich meebrengt.

Duurzame tuinafscheiding

Een composiet tuinafscheiding is zeer duurzaam. Een groot deel van het composiet bestaat uit kunststof, het andere deel bestaat uit (gerecycled) hout. Dit zorgt voor een lange levensduur en een natuurlijke look.

Kleuren tuinafscheiding

Welke sfeer wilt u creëren in uw tuin? U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren die perfect passen bij uw tuinontwerp. Kiest u voor een moderne, strakke, zwarte tuinafscheiding of toch voor een warme, bruine kleur met houtlook?

Onderhoud Composiet tuinafscheiding

Schuren, verven, beitsen, het is allemaal verleden tijd met een composiet tuinafscheiding. Mocht het nodig zijn kunt u de tuinafscheiding afspuiten met de tuinslang of eventueel de hoge drukspuit.

Sitemap Logo Lionhead Interactive