Waterornament

Foto Waterornament

Wilt u graag stromend water in uw tuin maar vindt u een vijver te veel werk? Geef uw tuinontwerp dan een extra boost door een waterornament te plaatsen. Een waterornament lijkt een beetje op een tuinbeeld, maar het verschil is dat deze gebruik maakt van water waardoor het een levenige en gezellige sfeer in uw tuin creëert. Meestal zit er in het ornament een pompje die ervoor zorgt dat het water wordt rondgepompt. Het geluid van stromend water zorgt voor een rustgevend en ontspannen gevoel.

Vele stijlen en modellen

Wateronramenten zijn beschikbaar in verschillende stijlen en modellen. Er zit altijd wel iets tussen die bij u en uw tuin past. Veel van de ornamenten zijn gemaakt van graniet of RVS. Dit zorgt voor een langere levensduur en heeft weinig onderhoud nodig.

Om uw waterornament schoon te houden is het belangrijk om deze met speciale schoonmaakproducten te onderhouden en bijvoorbeel mos weg te houden.

U kunt kiezen voor een strak en modern waterornament of een klassiek waterornament. Veel waterornamenten zijn tegenwoordig voorzien van verlichting. Hierdoor geniet u in de avonduren van een mooi spel van water en licht.

Sitemap Logo Lionhead Interactive