Tuinkamers

Foto Tuinkamers

Met een tuinkamer maakt u van uw terras een plek om met elk soort weer in elk seizoen te genieten van uw tuin en het buitenleven. Een tuinkamer is een terrasoverkapping met aan de zijkanten glas, zodat het geheel afgesloten is. Het glas kunt u open en dicht schuiven waardoor u zelf kunt bepalen of u binnen of buiten zit.

Wanneer u een groot liefhebber bent van buiten zitten, zou u dit natuurlijk het liefst het hele jaar door willen. U creëert met een tuinkamer bijna uw belangrijkste leefruimte. Uw tuinmeubelen staan altijd overdekt en worden het hele jaar door beschermd tegen de weersomstandigheden. En om het helemaal af te maken kunt u zelfs verlichting laten plaatsen waardoor het een perfect verlengstuk van uw huis wordt.

De voordelen van een tuinkamer

  • Een tuinkamer is een lust voor het oog
  • U kunt de tuinkamer compleet zelf samenstellen
  • In elk seizoen genieten van uw tuin
  • Tuinmeubelen en kussens staan het gehele jaar droog en beschut
  • Weinig onderhoud


Het voordeel van een tuinkamer ten opzichte van een terrasoverkapping is dat u helemaal zelf kunt bepalen of u binnen zit een een afgesloten serre, of dat u de glazen wanden openschuift en u uw tuinkamer kunt veranderen in een terrasoverkapping. U creëert zo een optimale plek om te genieten van uw tuin en het buitenleven.

Sitemap Logo Lionhead Interactive