Terrasoverkappingen

Foto Terrasoverkappingen

Het hele jaar door van uw tuin genieten? Een houten terrasoverkapping zorgt voor een goede beschutting in elk seizoen. In de zomer kunt u uzelf beschermen tegen de felle zon doordat u in de schaduw kunt zitten. ’s Avonds kunt u net iets langer buiten blijven zitten en genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. En in de overige seizoenen biedt een terrasoverkapping een ideale plaats om uit de regen en wind te zitten. Ook uw tuinmeubelen gaan langer mee als ze beschut staan onder een overkapping. Uw terrasoverkapping kan zowel van hout als van aluminium gemaakt worden. Het is maar net wat er bij uw tuin en huis past.

De standaard uitvoering van een terrasoverkapping is van hout gemaakt. Deze wordt al jaren gebouwd en zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling. Maar we zien ook steeds meer aluminium terrasoverkappingen.

De voordelen van een aluminium overkapping:

  • Een sterke en duurzame kwaliteit
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Op lange termijn gaan de constructies niet roesten, klemmen of kromtrekken
  • De kleur van het aluminium kunt u vooraf al kiezen, zodat u niet achteraf hoeft te schilderen. Hierdoor past de overkapping perfect bij uw woning.


U kunt uw terrasoverkapping helemaal op maat laten maken en samenstelling. Denk daarbij aan een glazen dak, een verhoogd terras of een balustrade voor een klassieke uitstraling. Voor elk formaat tuin is er een perfecte oplossing.

Het is ook mogelijk om de wanden van uw terrasoverkapping af te sluiten met glas. Hierdoor creëert u een tuinkamer. Kijk voor meer informatie op de pagina tuinkamers.


Sitemap Logo Lionhead Interactive