Kunstgras

Foto Kunstgras

Geen zin of tijd in het onderhouden van uw grasveld?
Maaien, zaaien en besproeien is verleden tijd met een veld van kunstgras. 
Er zijn diverse soorten kunstgrasmatten verkrijgbaar, speciaal voor kinderen, decoratief of geschikt voor intensief gebruik. 

Door nieuwe technologieën is het kunstgras tegenwoordig niet meer van echt gras te onderscheiden. Het heeft een zeer natuurlijke look en feeling.

Tuinontwerpen

Bij het ontwerpen van een tuin zijn vaak het onderhoud en kindvriendelijkheid van belang. Hier wordt vaak tijdens de gehele inrichting van de tuin rekening mee gehouden. Zo ook bij het gazon.

Toepassing kunstgras

In de schaduw van een boom groeit gras vaak slechter of met meer mosvorming, op zulke plekken is kunstgras perfect. Daarnaast kan kunstgras gebruikt worden op plekken als een dakterras of over een bestaande verharding heen.

Naast de tuin kan kunstgras ook toegepast worden in parken en op speelplaatsen. Door onder het gras valdempende platen te plaatsen, voldoet de speelplaats aan alle richtlijnen. Hier wordt uiteraard rekening gehouden met de valhoogte van de speeltoestellen.

Kunstgras plaatsen

Binnen één dag kan kunstgras gelegd worden. Het eventuele oude gras wordt verwijdert en afgevoerd. Hierna zal de ondergrond worden geplaatst en aangetrild. Hier overheen wordt het kunstgras gelegd en op maat gesneden.

Sitemap Logo Lionhead Interactive