Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Sierbestrating Eemnes

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Hovenier Eemnes

Stam Hovenier is een erkende hovenier met meer dan 30 jaar ervaring in de aanleg, renovatie en het onderhoud van sierbestrating in en rond Eemnes. Voor zowel de particuliere als de bedrijvensector zorgen wij voor de bestrating van terras, tuinpaden, borders, vijverranden, oprit en tuinverhogingen.

Ontwerp sierbestrating in Eemnes

Stam Hovenier creëert, in samenwerking met de klant, een professioneel bestratingsplan voor een unieke tuin waar de klant lang en zorgeloos van kan genieten.

Voor het maken van het bestratingsontwerp voor uw tuin maken wij eerst vrijblijvend een afspraak met u. Tijdens deze voorbespreking worden uw wensen geïnventariseerd en adviseren onze sierbestraters u over de mogelijkheden. Zij kunnen u bijvoorbeeld adviseren over hoogteverschillen, legverbanden en de uitstraling van diverse soorten bestrating. Tegels, klinkers en andere bestrating kunnen in verschillende stijlen worden ingezet, bijvoorbeeld rustiek, antiek of juist met een moderne uitstraling.

Uiteindelijke aanleg sierbestrating

Gedurende de aanleg van terras, borders, tuinpaden, vijverrand en/of oprit, houden onze hoveniers nauw contact met u. Zo kunt u eventuele aanpassingen aan het ontwerp en bijkomende kosten direct met hen bespreken.

Bij de aanleg van de sierbestrating voor uw tuin komen verschillende werkzaamheden kijken als bijvoorbeeld het verwerken van verlichting in het tuinpad, bestrating van tuinpaden, bloembakken, borders, oprit en vijverranden.

Er kan gekozen worden uit diverse soorten bestratingsmaterialen als:

  • oud gebakken klinkers
  • staptegels
  • tegels
  • natuursteen
  • grind en split
  • Iedere soort bestrating heeft weer zijn eigen rustieke, antieke of juist moderne uitstraling. Ook in de aanleg van voegen zijn er verschillende materiaalkeuzes.


Als sierbestrater zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, Muiden, Eemnes & Abcoude.

Afspraak maken met een sierbestrater in Eemnes

Wilt u meer informatie of advies over sierbestrating in de omgeving van Eemnes, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op

Sitemap Logo Lionhead Interactive