Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Sierbestrating Abcoude

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Sierbestrater in Abcoude

Bent u in de omgeving van Abcoude op zoek naar een erkende sierbestrater?  Dan bent u bij Stam Hovenier aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u het gehele traject van ontwerp, aanleg, renovatie tot en met het uiteindelijke onderhoud van uw terras, tuinpad, vijverrand of oprit.

Sierbestrating van ontwerp tot oplevering

Een professioneel sierbestratingsontwerp ligt aan de basis van een goed aangelegd terras, tuinpad en andere vormen van bestrating.
In eerste instantie zullen wij uw wensen omtrent de bestrating voor uw buitenverblijf inventariseren. Wij zullen dan ook de mogelijkheden ter plekke gaan bekijken om daarna tot een voorlopige prijsindicatie te komen. Uiteindelijk maken wij in overleg met u een ontwerp voor uw gewenste buitenverblijf.

Als het ontwerp en de offerte door u zijn goedgekeurd maken wij een afspraak voor de aanleg van uw tuinterras, borders, tuinpad en/of oprit. Ook kunnen wij sierbestrating toepassen rondom vijvers en fonteinen en als kantopsluiting. Een kantopsluiting wordt gebruikt om bestrating van terras en oprit in te sluiten, maar ook om kleine hoogteverschillen te bestraten.

Onderhoud sierbestrating omgeving Abcoude

Om zo lang mogelijk van uw terras en tuinpaden te kunnen genieten is het belangrijk uw sierbestrating goed te onderhouden. Ook kan uw terras met nat weer glad worden, zorg er daarom voor dat deze op tijd gereinigd wordt. Daarnaast kunnen vetten, algen, mossen, onkruid en oliën uw bestrating ook aantasten. Goed onderhoud is dus ook van belang voor de levensduur van uw tuinterras en andere tuinbestrating.

Voor diverse vormen van bestratingsonderhoud kunt u Stam Hovenier inzetten. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving van Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, MuidenEemnes & Abcoude.

Sierbestrater inschakelen in Abcoude

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw sierbestrating te bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive