Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Sierbestrating H. Bomhof Zwartsluis

Marsweg 9
7722 MB Dalfsen
Toon telefoonnummerT. 0529-401675
 

Sierbestrating Zwartsluis

Bent  u op zoek bent naar een bestratingsbedrijf in de regio Zwartsluis, Genemuiden, Vollenhove, Kraggenburg of Sint Jansklooster? Ons Hoveniersbedrijf Bomhof kan zowel de sierbestrating leveren als aanleggen.

Het aanleggen van sierbestrating is een klus voor een stratenmaker die thuis is in zijn vak. Wij leggen al ruim 30 jaar bestrating bij klanten thuis, voor bedrijven en gemeenten. Zo leggen wij onder andere voor de volgende plaatsingen:

  • In de tuin
  • Een oprit
  • Parkeerplaats
  • Bedrijventerreinen
  • En maken wij de ondergrond klaar

Bestrating laten leggen door een stratenmaker

Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod van allerlei soorten sierbestrating. De bestrating is van hoge kwaliteit en kent verschillende soorten en maten. U heeft jarenlang plezier van een prachtige bestrating met onze professionele en vakbekwame stratenmakers.

Voordat wij aan de slag maken wij een ontwerp aan de hand van uw wensen. Zodra deze helemaal in orde is gaat onze stratenmaker aan de slag.

Een sierbestrating offerte aanvragen

Welke sierbestrating wilt u leggen en leveren? Onze medewerkers kunnen u uitstekend begeleiden bij het kopen van de juiste steen. U krijgt deskundig en eerlijk advies.

Maak een vrijblijvende afspraak en wij adviseren u naar alle mogelijkheden.

Sitemap Logo Lionhead Interactive