Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Sierbestrating Badhoevedorp

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Sierbestrating Badhoevedorp

Wanneer u een ervaren sierbestrater zoekt in de omgeving van Badhoevedorp; dan bent u bij Stam Hovenier aan het juiste adres! Wij kunnen voor u zowel het ontwerp, de aanleg, renovatie als het uiteindelijke onderhoud van uw terras en sierbestrating verzorgen.

Ontwerp sierbestrating omgeving Badhoevedorp

Voordat wij aan het ontwerpen van de sierbestrating voor uw terras, tuinpaden of oprit beginnen, maken wij eerst een afspraak met u. Wij komen dan bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en uw wensen te inventariseren. Samen maken wij dan een inschatting van de te verwachten werkzaamheden. Ook kunnen wij u een voorlopige prijsindicatie geven.

Uiteindelijk zullen wij een professioneel sierbestratingsontwerp voor u maken, wat voldoet aan uw wensen. Zo krijgt u op papier alvast een eerste indruk van de bestrating van uw tuin.

Uiteindelijke aanleg sierbestrating

Wanneer het ontwerp en de offerte zijn goedgekeurd starten wij met de aanleg van de sierbestrating. Gedurende deze aanleg van terras, borders, tuinpaden, vijverrand en/of oprit, houden onze hoveniers nauw contact met u. Zo kunt u eventuele  aanpassingen aan het ontwerp en bijkomende kosten direct met hen bespreken.

Bij de aanleg van de sierbestrating voor uw tuin komen verschillende werkzaamheden kijken als bijvoorbeeld het aanleggen van verlichting in het tuinpad, bestrating van tuinpaden, bloembakken, borders, oprit en vijverranden.

Er kan gekozen worden uit diverse soorten en bestratingsmaterialen als:

  • oud gebakken klinkers
  • staptegels
  • tegels
  • natuursteen
  • grind


Als sierbestrater zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Amstelveen, Duivendrecht, DiemenOuderkerk a/d Amstel en Badhoevedorp

Afspraak maken met een sierbestrater in Badhoevedorp?

Wilt u meer informatie of advies over sierbestrating in de omgeving van Badhoevedorp, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive