Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Sierbestrating Ouderkerk aan de Amstel

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Sierbestrating in Ouderkerk a/d Amstel

Wanneer u een ervaren sierbestrater zoekt in de omgeving van Ouderkerk a/d Amstel; dan bent u bij Stam Hovenier aan het juiste adres! Wij kunnen voor u zowel het ontwerp, de aanleg, renovatie als het uiteindelijke onderhoud van uw terras en sierbestrating verzorgen.

Ontwerp Sierbestrating

Een goed ontwerp voor sierbestrating vormt de basis voor uw gewenste buitenruimte. Stam Hovenier is gespecialiseerd in het creëren van professionele ontwerpen voor sierbestrating in de omgeving van Ouderkerk a/d Amstel. Unieke ontwerpen die voldoen aan de wensen van de klant en de mogelijkheden die de (bedrijfs)tuin biedt.

Om tot een goed ontwerp voor bestrating en betegeling te komen zal in eerste instantie een vrijblijvend gesprek plaats vinden om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden ter plekke te bekijken. Hierna wordt er een ontwerpschets gemaakt, waarin de indeling van de sierbestrating en andere objecten wordt ingetekend. Zo krijgt u een goed beeld van uw gewenste buitenverblijf en ziet u meteen wat de mogelijkheden zijn.

Sierbestrating onderhoud

Om zo lang mogelijk van uw terras en tuinpaden te kunnen genieten is het belangrijk uw sierbestrating goed te onderhouden. Ook kan uw terras met nat weer glad worden, zorg er daarom voor dat deze op tijd gereinigd wordt. Daarnaast kunnen vetten, algen, mossen, onkruid en oliën uw bestrating ook aantasten. Goed onderhoud is dus ook van belang voor de levensduur van uw tuinterras en andere tuinbestrating.

Voor diverse vormen van bestratingsonderhoud kunt u Stam Hovenier inzetten. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving van Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Ouderkerk a/d Amstel en Badhoevedorp

Sierbestrater inschakelen in Ouderkerk a/d Amstel?

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw sierbestrating te bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive