Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Sierbestrating Naarden

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Sierbestrating Naarden

Zoekt u een sierbestrater voor aanleg van terras of tuinpad in Naarden? Als erkent sierbestratingsbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring vertalen wij graag de wensen van de klant naar een unieke bestrating. U kunt ons inzetten voor zowel het ontwerp, als de aanleg en het uiteindelijke onderhoud van uw gewenste sierbestrating.

Ontwerp sierbestrating omgeving Naarden

Een goed sierbestratingsontwerp vormt de basis voor de aanleg van uw gewenste terras en andere tuinelementen. Stam Hovenier maakt, na inventarisatie van uw wensen, een professioneel ontwerp voor uw sierbestrating.

Door in het uiteindelijke ontwerp al goed na te denken over materialen, vormen en kleuren zorgen wij ervoor dat de sierbestrating van uw tuin een harmonieus geheel vormt met de rest van de omgeving.

In het ontwerp kan er met wensen rekening worden gehouden als onderhoudsvriendelijkheid, gebruik van duurzame materialen, hergebruik en de aanleg van specifieke elementen als een vijverrand of plantenbak.

Tuinonderhoud sierbestrating

Een tuin en de aanwezige sierbestrating zijn door de seizoenen continu aan verandering onderhevig; dit vraagt om vakkundig onderhoud. Bent u door omstandigheden niet in staat om uw eigen tuin en sierbestrating te onderhouden? Dan neemt Stam Hovenier u deze zorg graag uit handen.

Een professionele onderhoudsbeurt laat uw terras er weer uitzien als nieuw. Het reinigen van uw sierbestrating wordt gecombineerd met anti-groene aanslagmiddelen. Stam Hovenier reinigt niet alleen uw terras maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat onkruid verwijdert wordt. Zo kunt u er het hele seizoen weer tegenaan.

Als hovenier en sierbestrater zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, MuidenEemnes & Abcoude.

Afspraak maken met een sierbestrater in Naarden?

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive