Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Sierbestrating Muiden

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Sierbestrater in Muiden

Zoekt u een sierbestrater voor uw tuin in de omgeving van Muiden? Met onze 30 jaar ervaring en vast team van professionele sierbestraters zijn wij hét hoveniersbedrijf om in te zetten voor ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud van uw gewenste terras, tuinpad, oprit en andere bestrating.

Ontwerp sierbestrating in Muiden

Binnen het bestratingsontwerp voor uw tuin zijn veel mogelijkheden. Tegels, klinkers en grint zijn er in verschillende soorten en maten. De uitstraling die u uw tuin wilt meegeven is bepalend voor de keuze van deze materialen. Zo kunt u kiezen voor bestrating met een rustiek, antiek of juist moderne uitstraling.

Voordat wij aan het ontwerp van de sierbestrating beginnen maken wij vrijblijvend een afspraak met u om uw wensen te inventariseren. Hierna maken wij een ontwerp die past bij uw ideeën, de mogelijkheden en het beschikbare budget. Voor zowel grote als kleine tuinen en groot of klein budget; wij kunnen er een uniek sierbestratingsplan voor creëren.

Uiteindelijke aanleg sierbestrating

Als het ontwerp en de daarbij behorende offerte door u zijn goedgekeurd maken wij graag een afspraak zodat er kan worden begonnen met de aanleg van de sierbestrating.

Onze ervaren hoveniers zullen dan aan de slag gaan om vanuit het ontwerp op papier ook daadwerkelijk de gewenste sierbestrating aan te leggen. Sierbestrating voor terras, tuinpad of oprit kan in legverband worden gelegd; dit levert mooie patronen op. Ook kunnen bloembakken en tuinverhogingen worden gemetseld, waarbij er uitgebreide keuze is in tegels en klinkers. De bestrating kan bijvoorbeeld een rustiek, antiek of juist moderne uitstraling hebben. Deze verschillende soorten bestrating stemmen wij goed af, zodat het een harmonieus geheel vormt met de rest van uw tuin.

Afspraak maken met een sierbestrater in Muiden

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, Muiden, Eemnes & Abcoude.
Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Muiden, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive