Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Sierbestrating Huizen

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Sierbestrating in Huizen

Wanneer u in de omgeving van Huizen een vakman voor sierbestrating zoekt; dan bent u bij Stam Hovenier aan het juiste adres. Wij kunnen voor u zowel het ontwerp, de aanleg, renovatie als het uiteindelijke onderhoud van uw sierbestrating als terras, tuinpad en oprit, verzorgen.

Onderhoud sierbestrating Huizen

Om zo lang mogelijk van uw tuinterras, tuinpaden en verdere vormen van tuinbestrating te kunnen genieten is het belangrijk uw sierbestrating goed te onderhouden. Vetten, algen, mossen, onkruid en oliën kunnen uw bestrating aantasten. Daarom is goed onderhoud ook van belang voor de levensduur van uw bestrate en betegelde tuingedeelten.

Voor diverse vormen van sierbestratingsonderhoud kunt u Stam Hovenier inzetten. Wij kunnen voor u bijvoorbeeld de bestrating onder hoge druk reinigen en daarna een behandeling geven tegen mos en onkruid. Maar ook uw terrastegels en tuinpad opnieuw voegen en invegen met inveegzand of inveegsplit.

Aanleg sierbestrating

Bij de aanleg van sierbestrating voor uw tuin kunnen verschillende werkzaamheden komen kijken als:

  • plaatsen van sierbestrating in legpatronen
  • voegen en invegen van sierbestrating
  • plaatsen van  keramische en staptegels
  • aanleg van borders en tuinverhogingen
  • plaatsen van kantopsluitingen

Ook voor bedrijven kunnen wij de aanleg van sierbestrating verzorgen. De directe omgeving rondom een bedrijf fungeert mede als visitekaartje en een verzorgde uitstraling is daarom gewenst.

Als hovenier en sierbestrater zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, MuidenEemnes & Abcoude.

Afspraak maken met een sierbestrater in Huizen?

Wilt u graag een afspraak met ons maken en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive