Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Sierbestrating Duivendrecht

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Sierbestrating Duivendrecht

Stam Hovenier is een erkende hovenier met meer dan 30 jaar ervaring in de aanleg, renovatie en het onderhoud van sierbestrating in en rond Duivendrecht. Voor zowel de particuliere als de bedrijvensector. Wij zorgen voor de bestrating van uw terras, tuinpad, borders, vijverranden, oprit en eventuele tuinverhogingen.

Sierbestrating van ontwerp tot oplevering

In eerste instantie zullen wij uw wensen omtrent de bestrating voor uw buitenverblijf inventariseren. Wij zullen dan ook de mogelijkheden ter plekke gaan bekijken om daarna tot een voorlopige prijsindicatie te komen. Uiteindelijk maken wij in overleg met u een ontwerp voor sierbestrating die aan de basis staat voor het aanleggen van de uiteindelijke bestrating.

Als het ontwerp en de offerte door u zijn goedgekeurd maken wij een afspraak voor de aanleg van uw tuinterras, borders, tuinpad en/of oprit. Ook kunnen wij sierbestrating toepassen in tuinverhogingen en rondom vijvers en fonteinen.

Onderhoud sierbestrating omgeving Duivendrecht

Een nette oprit en schone bestrating zijn een visitekaartje voor uw bedrijf of woning. U kunt de intensieve klus voor het reinigen van uw bestrating ons overlaten. Met professionele apparatuur nemen wij uw sierbestrating onder handen. Voor terugkerend onderhoud van sierbestrating kunt u ons ook maandelijks, jaarlijks of per seizoen inzetten.

Ons erkende hoveniersbedrijf onderhoudt al jaren tuinen en sierbestrating van bedrijven en particulieren in de omgeving van Amstelveen, Duivendrecht, DiemenOuderkerk a/d Amstel en Badhoevedorp

Afspraak maken met een sierbestrater in Duivendrecht?

Wilt u graag meer informatie over ons erkende sierbestratingsbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive