Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Sierbestrating Diemen

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Sierbestrating Diemen

In Diemen en omgeving vertalen onze vakkundige sierbestraters de wensen van de klant naar een unieke bestrating van het buitenverblijf. Wij zijn zowel ervaren in het ontwerpen als het aanleggen, renoveren en onderhouden van sierbestrating voor terras, tuinpad, borders, oprit en rondom vijvers.

Ontwerp sierbestrating

Een goed ontwerp voor tuin en sierbestrating garandeert jarenlang tuinplezier. Stam Hovenier creëert, in samenwerking met de klant, een professioneel bestratingsplan voor een unieke tuin waar de klant lang en zorgeloos van kan genieten.

Voor het maken van het bestratingsontwerp voor uw tuin maken wij eerst vrijblijvend een afspraak met u. Tijdens deze voorbespreking worden uw wensen geïnventariseerd en adviseren onze sierbestraters u over de mogelijkheden. Zij kunnen u bijvoorbeeld adviseren over hoogteverschillen, legverbanden en de uitstraling van diverse soorten bestrating.

Onderhoud sierbestrating

Een tuin en de aanwezige sierbestrating zijn door de seizoenen continu aan verandering onderhevig; dit vraagt om vakkundig onderhoud. Bent u door omstandigheden niet in staat om uw eigen tuin en sierbestrating te onderhouden? Dan neemt Stam Hovenier u deze zorg graag uit handen.

Een professionele onderhoudsbeurt laat uw terras er weer uitzien als nieuw. Het reinigen van uw sierbestrating wordt gecombineerd met anti-groene aanslagmiddelen. Stam Hoveniers reinigt niet alleen uw terras maar zorgt er ook voor dat onkruid verwijdert wordt. Zo kunt u er het hele seizoen weer tegenaan.

Als sierbestrater zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Ouderkerk a/d Amstel en Badhoevedorp

Afspraak maken met een sierbestrater in Diemen?

Wilt u graag meer informatie over ons erkende sierbestratingsbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive