Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Sierbestrating Bussum

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Sierbestrater in Bussum

Opzoek naar een sierbestrater in Bussum? Stam Hovenier is een erkend en vakkundig hoveniersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van sierbestrating in de omgeving van Bussum. Zowel voor de bestrating van tuinpaden, oprit als uniek gelegde terrassen kunt u bij ons terecht.

Ontwerp sierbestrating in Bussum

Het ontwerpen en aanleggen van sierbestrating speciaal voor uw gewenste buitenverblijf ziet Stam Hovenier als een echte samenwerking tussen klant en sierbestrater. In een eerste gesprek zullen wij uw wensen omtrent de bestrating van uw tuin inventariseren. Daarna zullen wij dit omzetten naar een professioneel sierbestratingsontwerp, die al een goede indruk geeft van het uiteindelijke resultaat.

In het ontwerp voor sierbestrating komen elementen aan de orde als een ontwerp voor tuinpaden, looppaden, tuinverhogingen, afscheidingsmuurtjes, gemetselde bloembakken en borders én natuurlijk betegeling van het terras. Maar ook vijverranden of zwembadranden kunnen door een sierbestrater mooi afgewerkt worden.

Onderhoud sierbestrating

Wanneer uw nieuwe of gerenoveerde buitenverblijf is opgeleverd is het van belang om deze goed te onderhouden. Net als de beplanting in de tuin, wordt de uitstraling van de sierbestrating beïnvloed door de seizoenen. Stam Hovenier is beschikbaar voor het volledige onderhoud van uw tuin en sierbestrating. Wij kunnen bijvoorbeeld de sierbestrating onder hoge druk reinigen en voorbehandelen om gladheid en aanslag te voorkomen en onkruid verwijderen.

Wij onderhouden de sierbestrating van zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Bussum. U kunt ons maandelijks, jaarlijks of per seizoen langs laten komen, zodat uw buitenverblijf de gewenste uitstraling blijft behouden.

Hovenier inschakelen in Bussum?

Als hovenier en sierbestrater zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, MuidenEemnes & Abcoude.
Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op

Sitemap Logo Lionhead Interactive