Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Sierbestrating Blaricum

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Sierbestrating Blaricum

Bent u in de omgeving van Blaricum opzoek naar een erkende sierbestrater? Dan bent u bij Stam Hovenier aan het juiste adres! Wij kunnen voor u sierbestrating ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden. Zowel een tuinpad, terras, oprit, maar ook tuinverhogingen en vijverranden; wij draaien onze hand er niet voor om!

Sierbestrating van ontwerp tot oplevering

Voordat wij aan het ontwerp van de sierbestrating beginnen maken wij vrijblijvend een afspraak met u om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bekijken. Hierna maken wij een ontwerp die past bij uw ideeën, de mogelijkheden en het beschikbare budget.

Binnen het bestratingsontwerp voor uw tuin zijn veel mogelijkheden. Tegels, klinkers en grint zijn er in verschillende soorten en maten. De uitstraling die u uw tuin wilt meegeven is bepalend voor de keuze van deze materialen. Zo kunt u kiezen voor bestrating met een rustiek, antiek of juist moderne uitstraling.

Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte maken wij een afspraak voor de aanleg van uw gewenste bestrating. Onze sierbestraters zullen nu aan de slag gaan om uw gewenste terras te realiseren.

Onderhoud sierbestrating omgeving Blaricum

Een goed onderhouden tuinterras of tuinpad, ziet er netjes uit en is goed te betreden. Vetten, algen, mossen, onkruid en oliën kunnen uw sierbestrating aantasten. Het is dus van belang voor de levensduur van uw terras en andere sierbestrating om dit goed te onderhouden.

Wanneer wij de bestrating van uw tuin hebben opgeleverd, kunnen wij u ook adviseren over het uiteindelijk onderhoud van uw terras of tuinpad. U kunt natuurlijk uw sierbestrating zelf onderhouden, maar u kunt dit ook aan ons uitbesteden. Zo kunt u zorgeloos van uw tuin en tuinterras genieten.

Als sierbestrater zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, MuidenEemnes & Abcoude.

Afspraak maken met een sierbestrater in Blaricum?

Wilt u graag meer informatie over ons erkende sierbestratingsbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive