Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Sierbestrating Amstelveen

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Sierbestrating Amstelveen en omstreken

Bent u in de omgeving van Amstelveen opzoek naar een erkende sierbestrater?  Dan bent u bij Stam Hovenier aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u het gehele traject van ontwerp, aanleg, renovatie tot en met het uiteindelijke onderhoud uw terras, tuinpad, vijverrand of oprit.

Tuinonderhoud omgeving Amstelveen

Een professionele onderhoudsbeurt laat uw terras er weer uitzien als nieuw. Het reinigen van uw sierbestrating wordt gecombineerd met anti-groene aanslagmiddelen. Stam Hoveniers reinigt niet alleen uw terras maar zorgt er ook voor dat onkruid verwijdert wordt. Zo kunt u er het hele seizoen weer tegenaan.

Een goed onderhouden tuinterras of tuinpad ziet er netjes uit en is goed te betreden. Vetten, algen, mossen, onkruid en oliën kunnen uw sierbestrating aantasten. Het is dus van belang voor de levensduur van uw terras en andere sierbestrating om dit goed te onderhouden.

Sierbestrating in uw omgeving

Stam Hoveniers werkt met een vast team van enthousiaste en gediplomeerde sierbestraters die met veel passie hun werk doen. Deze hoveniers onderhouden persoonlijk contact met u en zullen nauw met u samenwerken bij het verwezenlijken van de bestrating van uw tuin of buitenverblijf.

Als erkende hovenier en sierbestrater zijn wij aangesloten bij de branchevereniging Voor Hoveniers en Groenvoorziening de VHG, welke staat voor vakmanschap in het hoveniers vak, waaronder ook sierbestrating valt.

Als sierbestrater zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Amstelveen, Duivendrecht, DiemenOuderkerk a/d Amstel en Badhoevedorp

Afspraak maken met een sierbestrater in Amstelveen?

Wilt u een afspraak met ons maken en/of de mogelijkheden voor uw tuinbestrating bespreken? Neemt u hier dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive