Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Geurts van Kessel Schijndel

Brand 65
5411 PA Zeeland
Toon telefoonnummerT. 0486451743
 

Sierbestrating Schijndel

Heeft u sierbestrating nodig voor uw oprit of terras? Bij Geurts van Kessel uit Schijndel bent u aan het juiste adres. Wij zijn een leverancier op het gebied van sierbestrating in Noord Brabant. Service en kwaliteit staan hierbij voorop. Met onze ervaring, productkennis en team van vakmensen kunt u rekenen op een prachtig eindresultaat.

Assortiment sierbestrating

Wij hebben een ruim assortiment aan bestrating als natuursteen, gebakken bestrating, siergrind, betonsteen, keramiek, baksteen, zwembadrand en nog veel meer!

Natuursteen

Luxueus, duurzaam en in vele kleuren verkrijgbaar: Natuursteen. Al eeuwen wordt natuursteen in tuinen en gebouwen toegepast.

Soorten natuursteen:

Graniet, marmer, kwartsiet en leisteen.

Wij adviseren u graag welke soort natuursteen het meest geschikt is voor uw toepassing. Welke keuze u ook maakt, met natuursteen kunt u eindeloos genieten van uw terras.

(Sier) grind

Split, ook wel siergrind genoemd is een tuinverharding die niet vergeten mag worden. Het is geen standaard tegel maar kan uw tuin een prachtige uitstraling geven. Het gekraak onder uw schoenen geeft een rustgevend geluid.
Grind of split is een kwaliteitsproduct dat in diverse kleuren en formaten leverbaar is. Stel zelf uw favoriete combinatie samen. Kies de kleuren die bij u passen.

Geurts van Kessel is werkzaam in de plaatsen: Oss, Velp, Elst, Lith, Grave, Uden, Veghel, SchijndelZeeland en Mill

Sitemap Logo Lionhead Interactive