Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Geurts van Kessel Veghel

Brand 65
5411 PA Zeeland
Toon telefoonnummerT. 0486451743
 

Sierbestrating Veghel

Geurts van Kessel biedt in het rondom de plaats Veghel alle soorten sierbestrating en gerelateerde tuinproducten aan. Bij ons staat een hoge kwaliteit en goede service hoog in het vaandel.

Wij rechtstreeks leveren en beschikken over een eigen transportfaciliteit, hierdoor kunnen wij topkwaliteit tegen scherpe prijzen bieden.

Ons assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan kleurechte sierbestrating, siertegels, natuursteen, keramische tuintegels en gebakken en ongebakken klinkers.

Terras aanleggen

Zodra de beslissing is genomen dat de tuin onderhanden moet worden genomen kan eindelijk de oude bestrating eruit. Stap voor stap nemen wij uw tuin onder handen.

  • Kennismakingsgesprek
  • Bespreking wensen, eisen en mogelijkheden tuin
  • Oude bestrating verwijderen
  • Tuin egaliseren en waar nodig verhogen, hierbij wordt rekening gehouden met afwatering en eventuele buitenverlichting.
  • Terrein bestraten
  • Voegen invegen


Getrommelde bestrating

Getrommelde bestrating wordt veel toegepast in zowel grote als kleine tuinen en op bedrijventerreinen. Het zijn betonstenen met een landelijke uitstraling. De verouderde look wordt gecombineerd met het gebruiksgemak van een moderne tegel. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en in veel verschillende verbanden te leggen. De getrommelde stenen bieden een grote variatie in kleuren en formaten, zo zit er altijd wel iets voor ut tussen.

Muurelementen

Bij Geurts van Kessel kunt u ook terecht voor het plaatsen van muurelementen. Deze kunnen worden gebruikt als afscheiding in de tuin, bloembakken of afschot naar bijvoorbeeld een terras op een ander niveau. Muurelementen kunnen worden opgebouwd uit verschillende materialen voor zowel een moderne, landelijke als rustieke uitstraling.

Geurts van Kessel is werkzaam in de plaatsen: Oss, Velp, Elst, Lith, Grave, Uden, Veghel, SchijndelZeeland en Mill

Sitemap Logo Lionhead Interactive