Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Geurts van Kessel Lith

Brand 65
5411 PA Zeeland
Toon telefoonnummerT. 0486451743
 

Sierbestrating Lith

Bent u opzoek naar een ervaren sierbestrater? Geurts van Kessel helpt zowel particulieren als bedrijven bij hun bestrating. Van het bestraten van een groot of klein terras tot het bestraten van een geheel bedrijventerrein.

Naast bestrating zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van muurelementen, bloembakken en zwembadranden. Wij zijn veelal werkzaam in en rondom de plaatsen Oss, Velp, Elst, Lith, Grave, Uden, Veghel, SchijndelZeeland en Mill

Grote of kleine tuin

Iedere buitenruimte is anders, de vorm, de oppervlakte en de inrichting. Sierbestrating bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw tuin. Wilt u een lounge tuin, Japanse tuin, minimalistische tuin of landelijke tuin.

Voorbeeld bestrating

Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen op een rijtje gezet en kunt u een aantal voorbeelden van bestrating bekijken. Weet u al welk soort of welke kleur bestrating u graag wilt? Wij adviseren u graag!

Werkzaamheden bestrater Lith

Voor alles wat te maken heeft met bestrating kunt u terecht bij Geurts van Kessel. Vaste bloembakken, aanleggen van tuinpad, stenen plantenbak, muur elementen, terras, oprit, stenen pilaren en nog veel meer! Wij zijn van alle markten thuis.

Sitemap Logo Lionhead Interactive