Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hans Verstraaten sierbestrating Eindhoven

Speelheuvelweg 6a
5652 CH Eindhoven
Toon telefoonnummerT. 06 51326373
 

Sierbestrating Eindhoven

Hans Verstraaten sierbestrating, de sierbestrater uit Eindhoven heeft al jaren ervaring met bestraten. Het afstemmen van de juiste tegels of andere vorm van verharding voor uw tuin is van groot belang. Wilt u straks betonverharding in uw tuin of gaat u liever voor klinkers? Hans Verstraaten sierbestrating helpt u graag bij het maken van de juiste keuze die past bij uw wensen.

Terras aanleggen

Uw tuin is een verlengstuk van uw woning. Het is daarom belangrijk na te denken over het tuinontwerp. Een net aanlegt terras is een belangrijk onderdeel voor het realiseren van uw droomtuin.

Het aanleggen van uw terras met tegels of andere vorm van sierbestrating moet met grote zorg gebeuren. Zo moet er rekening worden gehouden met de ondergrond en de afwatering om eventuele verzakking te voorkomen. Hans Verstraaten sierbestrating helpt u graag verder bij het leggen van uw bestrating.

Voorbeeld bestrating

Heeft u al een voorbeeld van een vorm van bestrating of op een vakantie adres iets moois gezien? Wij bekijken de mogelijkheden en stemmen dit persoonlijk met u af.

 

Hans Verstraaten sierbestrating is werkzaam in de plaatsen: EindhovenWoensel en Veldhoven

 

 

Sitemap Logo Lionhead Interactive