Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Geurts van Kessel Velp

Brand 65
5411 PA Zeeland
Toon telefoonnummerT. 0486451743
 

Sierbestrating Velp

Geurts van Kessel is een sierbestrater gespecialiseerd in alle soorten tuinverharding in de regio Velp. Al jaren werken wij aan het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van sierbestrating in de vorm van tegels, klinkers ed. Waarmee kunnen wij u helpen?

Naast het bestraten kunnen wij ook muurelementen, bloembakken of zwembadranden realiseren. Geurts van Kessel is een veelzijdig bedrijf, het ontwerp sluit altijd goed aan bij uw wensen, eisen, de mogelijkheden binnen de buitenruimte en wordt uiteraard rekening gehouden met uw budget.

Voorbeeld bestrating

Tijdens een kennismakinggesprek zullen wij u verschillende soorten voorbeelden van bestrating laten zien. Dit doen wij in de vorm gerealiseerde projecten en daarnaast door enkele steensoorten te bespreken. Wilt u een gladde of grove tegel, een roze of gele tint en welk formaat vindt u mooi? Wij zullen dit meenemen in ons ontwerp en bekijken of dit ook het beste past in uw tuin.

Geurts van Kessel is uw stratenmaker in de plaatsen: Oss, Velp, Elst, Lith, Grave, Uden, Veghel, SchijndelZeeland en Mill

Sitemap Logo Lionhead Interactive