Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Geurts van Kessel Elst

Brand 65
5411 PA Zeeland
Toon telefoonnummerT. 0486451743
 

Sierbestrating Elst

Geurts van Kessel is een ervaren bestrater die al jaren straten legt in en rondom de plaats Elst, Velp, Oss, Lith en Grave.

Sierbestrating advies

Om u een passend advies te kunnen geven wordt tijden een kennismakingsgesprek de mogelijkheden van uw tuin bekeken. Daarnaast wordt er geluisterd naar uw wensen en eisen. Als ervaren stratenmaker staan wij graag voor u klaar!

Waar wordt sierbestrating voor gebruikt?

  • Stenen pilaren
  • Terras
  • Muur elementen
  • Oprit
  • Tuinpad
  • Tuintrap
  • Bloembakken


Voorbeeld bestrating terras

Rust, sfeer en ruimte kan worden gecreëerd door passende bestrating op de juiste manier aan te leggen. Zowel door kleuren, structuren en de legligging wordt de sfeer in uw tuin bepaald. Bijvoorbeeld met niveau verschillen, hiermee kan een speels effect worden gecreëerd of een tuinpad dat kronkelend leidt naar uw tuinhuis.

Soorten bestrating

Wij hebben vele verschillende soorten sierbestrating in ons assortiment, denk hierbij aan: ongetrommeld, getrommeld, tegels, koppelstones en natuursteen.

Wat zijn uw tuinwensen?

Als er is besloten welke bestrating uw wilt toepassen wordt er begonnen met het treffen van voorbereidingen. Oude bestrating wordt verwijdert en de tuin wordt waar nodig opgehoogd om een goede basis te leggen voor de sierbestrating. Tijdens het bestraten wordt rekening gehouden met eventuele afwatering en opstap naar de woning of tuinhuis.

Voor het aanleggen van uw terras, oprit of bedrijventerrein? Bij Geurts van Kessel bent u aan het juiste adres.

Geurts van Kessel is werkzaam in de plaatsen:
Oss, Velp, Elst, Lith, Grave, Uden, Veghel, SchijndelZeeland en Mill

Sitemap Logo Lionhead Interactive