Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Diemel Groenvoorziening s Gravenzande

Veenakkerweg 13
2635 NC Den Hoorn
Toon telefoonnummerT. 0174 29 82 08
 

Hovenier in 's-Gravenzande

Diemel Groenvoorziening is een vakkundig hoveniersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen in de omgeving van Den Haag. Duurzaamheid en tuingeluk nemen in de ontwerpen en uitvoering van deze hovenier een grote plaats in. Diemel Groenvoorziening heeft zich daarnaast gespecialiseerd in het aanleggen van daktuinen en groene daken.

Tuinaanleg van ontwerp tot oplevering

Een goed tuinontwerp staat aan de basis van de aanleg van een sfeervolle en unieke tuin.
Voordat wij beginnen met een tuinontwerp zullen wij een inventariserend gesprek met de opdrachtgever houden. Tijdens dit gesprek zullen wij meteen de situatie ter plekke bekijken om goed te kunnen adviseren over de mogelijkheden die er zijn. De wensen, maar ook het huis, interieur en omgeving zullen worden meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. Eventueel kan er ook een beplantingsplan worden toegevoegd aan het ontwerp.

Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte zullen onze hoveniers starten met de daadwerkelijke aanleg van de gewenste tuin. Gedurende de tuinaanleg is er nauw overleg met de hoveniers mogelijk en zullen zij, waar nodig, advies geven.

Tuinonderhoud in de regio

Als uw droomtuin eenmaal is opgeleverd is het belangrijk dat de tuin zijn uitstraling behoudt. Hiervoor is vakkundig tuinonderhoud noodzakelijk. In het ontwerpplan zullen wij al rekening houden met uw wensen omtrent tuinonderhoud. Wellicht bent u niet in de gelegenheid om zelf deze tuinwerkzaamheden uit te voeren of vindt u het juist ontspannend om zelf in uw tuin te werken. Na oplevering van uw tuin zullen wij u daarom advies geven over hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk dat u onze hoveniers éénmalig of op reguliere basis inzet voor het tuinonderhoud.

Als hovenier  onderhouden wij tuinen van particulieren en bedrijven in de omgeving Den Haag, 's-Gravenzande, MaasdijkNaaldwijk en Monster.

Afspraak maken met een hovenier in 's-Gravenzande

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive