Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Van Nieuwland Tuinen Warmond

Haarlemmerstraatweg 10
2343 LB Oegstgeest
Toon telefoonnummerT. 071 5155775
 

Hovenier in Warmond

Van Nieuwland Tuinen legt prachtige sfeertuinen aan in en rond Warmond. Deze tuinen onderscheiden zich in hun eigentijdse en natuurlijke vormgeving. Duurzaamheid is daar een belangrijk onderdeel van. Het hoveniersbedrijf adviseert haar opdrachtgevers in verantwoorde oplossingen voor de tuin en omgeving.

Tuinontwerp omgeving Warmond

Aan de basis van iedere goed opgeleverde tuin ligt een professioneel tuinontwerp. Hiermee wordt de basis gelegd voor de stijl, vorm, sfeer en functionaliteit van uw toekomstige tuin. In een eerste gesprek zullen wij uw tuinwensen bespreken en wat voorbeelden laten zien. Ook zullen wij de situatie ter plekke bekijken om u goed te kunnen adviseren over de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring hebben wij hier goed zicht op.

In het tuinontwerp kunnen plannen worden opgenomen voor bijvoorbeeld beplanting, sierbestrating, tuinverlichting of beregening. Wanneer het tuinontwerp door u wordt goedgekeurd kunnen wij starten met de daadwerkelijke tuinaanleg. Tijdens het aanleggen van uw tuin zal onze hovenier nauw persoonlijk contact met u onderhouden.

Tuinonderhoud uitbesteden

Naast een professioneel tuinontwerp en dito tuinaanleg, is het ook van belang dat de opgeleverde tuin vakkundig onderhouden wordt.
Uw tuin is onderhevig aan verschillende bloei en groei periodes en de uitstraling zal steeds veranderen. Werkzaamheden als snoeien, rooien, maaien en afvoeren van tuinafval zijn dan van essentieel belang. Maar ook zaken als reinigen van sierbestrating en tuinmeubilair en ongedierte bestrijden behoren tot de mogelijke werkzaamheden. Met veel plezier nemen onze hoveniers u dit tuinonderhoud uit handen. Zo kunt u het hele jaar rond zorgeloos van uw tuin genieten.

Als hovenier  zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Leiden, Oegstgeest, Warmond, Oude WeteringRijpwetering, Leiderdorp en Hoogmade.

Afspraak maken met een hovenier in Warmond?

Wilt u graag meer informatie over ons groene hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive