Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Van der Wel Hoveniers Vlaardingen

Voorweg 23a
2988 CG Ridderkerk
Toon telefoonnummerT. 0180628753
 

Hovenier Vlaardingen

Van der Wel Hoveniers is al ruim 40 jaar actief op de particuliere en zakelijke markt in Vlaardingen en omstreken. Niet alleen het maken van een tuinontwerp en het aanleggen van uw tuin is onze passie maar ook het onderhouden hiervan.

Creatief tuinontwerp

Ieder tuinontwerp is uniek! Van der Wel Hoveniers ontwerpt uw tuin met kijk op vorm, functie, beplanting en materialen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen.

Tuinonderhoud

Om een tuinontwerp goed tot zijn recht te laten komen is het belangrijk uw tuin goed te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat u jaren kunt genieten van uw tuin, zowel in de zomer als de winter. Van der Wel Hoveniers helpt u graag bij het onderhouden van uw tuin. Van het maaien van het gazon en het wieden van onkruid tot het zwaardere snoeiwerk, wij zorgen ervoor dat u weer een nette en goed onderhouden tuin heeft.

Specialisaties Van der Wel Hoveniers

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin heeft Van der Wel hoveniers nog andere specialiteiten:

  • Kunstgras
  • Overkappingen
  • Zwembaden
  • Milieubewust terras reinigen

 

Kunstgras

Naast het zaaien van gras of het plaatsen van graszoden kan Van der Wel Hoveniers ook kunstgras verzorgen. De voordelen van kunstgras zijn: niet maaien, geen water geven, geen onkruid of kale plekken, altijd groen en niet van echt te onderscheiden.

Overkapping in uw tuin

Een terrasoverkapping zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van uw zomerdagen en zelfs in de winter nog van uw tuin kunt genieten. Wij maken uw terrasoverkapping op maat, passend bij uw stijl.

Zwembaden

Een eigen zwembad in de tuin, wie wil dat nou niet? Van der Wel Hoveniers beschikt over de materialen en kennis om een zwembad of hottub in uw tuin te installeren.

Milieubewust terras reinigen

Bent u uw gladde vlonder zat of kan uw terras wel een opknapbeurt gebruiken? Van der Wel Hoveniers is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk reinigen van terrassen en vlonders.

Van der Wel hoveniers is werkzaam in en rondom de plaatsen: VlaardingenBarendrechtMaassluisRhoon en Schiedam.

Sitemap Logo Lionhead Interactive