Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Arjan van Vliet Hoveniersbedrijf Schoonhoven

Groen van Prinsterersingel 12
2805 TE Gouda
Toon telefoonnummerT. 0182 570183
 

Hovenier Schoonhoven

In Schoonhoven een hovenier nodig? Hoveniersbedrijf Arjan van Vliet werkt al ruim 20 jaar in de regio. Samen met een enthousiast team van hoveniers verzorgen wij de tuinaanleg, het tuinonderhoud (kleine en grote werkzaamheden), maken wij een tuinontwerp en renoveren wij tuinen.

Tuinontwerp en tuinaanleg door een hovenier

Onze samenwerking begint met een kennismakingsgesprek, waarbij wij uw wensen in kaart brengen in een tuinontwerp. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden in uw tuin maken wij een schets. Zijn uw wensen in kaart gebracht dan maken wij aan de hand van die gegevens het tuinontwerp. Hopelijk verrassen wij u met een ontwerp die goed aansluit bij uw woning en smaak en kunnen wij aan de slag met uw droomtuin.

Tijdens de tuinaanleg van uw nieuwe buitenruimte gaan wij zorgvuldig te werk. Wij kunnen onder andere aanleggen:

Tuinonderhoud in Schoonhoven laten doen of zelf aan de slag

Uiteraard heeft uw nieuwe tuin ook tuinonderhoud nodig. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Dit kan éénmalig, wekelijks of maandelijks zijn. Elke tuin heeft weer andere onderhoudswerkzaamheden. Vraag naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons hoveniersbedrijf is het gehele jaar werkzaam in de regio Gouda, Reeuwijk, Bergambacht en Moordrecht. Maar ook buiten deze woonplaatsen zijn wij actief met onze hoveniers.

Afspraak maken met een hovenier in Schoonhoven

Zou u het prettig vinden om met één van onze hoveniers een afspraak te maken in uw tuin? Vraag hier informatie aan en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive