Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Diemel Groenvoorziening Schipluiden

Veenakkerweg 13
2635 NC Den Hoorn
Toon telefoonnummerT. 0174 29 82 08
 

Hovenier in Schipluiden

Diemel Groenvoorziening is een toonaangevend hovenier die al meer dan 25 jaar vakmanschap en kwaliteit combineert in tuinaanleg voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Delft. Het hoveniersbedrijf is gevestigd in de gemeente Midden Delfland en werkt bij de aanleg van tuinen met voorkeur samen met lokale partners.

Tuinaanleg van ontwerp tot oplevering

Een goed tuinontwerp staat aan de basis van de aanleg van een sfeervolle en unieke tuin.
Voordat wij beginnen met een tuinontwerp zullen wij een inventariserend gesprek met de opdrachtgever houden. Tijdens dit gesprek zullen wij meteen de situatie ter plekke bekijken om goed te kunnen adviseren over de mogelijkheden die er zijn. De wensen, maar ook het huis, interieur en omgeving zullen worden meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. Eventueel kan er ook een beplantingsplan worden toegevoegd aan het ontwerp.

Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte zullen onze hoveniers starten met de daadwerkelijke aanleg van de gewenste tuin. Gedurende de tuinaanleg is er nauw overleg met de hoveniers mogelijk en zullen zij, waar nodig, advies geven.

Tuinonderhoud in de regio

Als uw droomtuin eenmaal is opgeleverd is het belangrijk dat de tuin zijn uitstraling ook blijft behouden. Hiervoor is vakkundig tuinonderhoud noodzakelijk. Wellicht vindt u het juist ontspannend om zelf in uw tuin te werken. Na oplevering van uw tuin zullen wij u daarom advies geven over hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden. Dit leggen wij vast in een onderhoudsplan.
Misschien bent u niet in de gelegenheid om zelf deze tuinwerkzaamheden uit te voeren, dan
is het natuurlijk ook mogelijk dat u onze hoveniers inzet voor het tuinonderhoud. Dit kan zowel éénmalig als op reguliere basis.

Als hovenier onderhouden wij tuinen van particulieren en bedrijven in de omgeving Delft, Schipluiden, Den HoornPijnacker en Nootdorp

Afspraak maken met een hovenier in Schipluiden

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive