Zoek hier uw vakman









Open

Om welke tuin gaat het?






Open

Oppervlakte van de tuin






Van Nieuwland Tuinen Rijpwetering

Haarlemmerstraatweg 10
2343 LB Oegstgeest
Toon telefoonnummerT. 071 5155775
 

Hovenier Rijpwetering

Van Nieuwland Tuinen is een vakkundig hoveniersbedrijf dat is opgericht in 1980. Wij werken met onze ervaren hoveniers aan de tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud in de omgeving van Rijpwetering. Bij de uitvoering van onze tuinwerkzaamheden zijn wij ons zeer bewust van het milieu. Wij werken dan ook zoveel mogelijk met duurzame tuinmaterialen.

Tuinontwerp in omgeving Rijpwetering

Het ontwerpen van een nieuwe tuin doen wij volledig in samenspraak met de klant. In een eerste gesprek zullen wij de wensen omtrent het tuinontwerp inventariseren en de situatie ter plekke gaan bekijken. Tijdens dit gesprek kunnen wij de klant adviseren over de mogelijkheden wat betreft beplanting, sierbestratingtuinafscheiding en waterpartijen. Maar wij kunnen u bijvoorbeeld ook adviseren over Natuurlijke en Levende Tuinen waarin het goed toeven is voor mens en dier.

Wanneer het tuinontwerp door de klant wordt goedgekeurd kunnen onze enthousiaste hoveniers overgaan tot de daadwerkelijke aanleg van uw ideale tuin.

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Als het ontwerp en de daarbij behorende offerte door u zijn goedgekeurd maken wij graag een afspraak zodat er kan worden begonnen met de tuinaanleg. Onze ervaren hoveniers zullen dan aan de slag gaan om vanuit het ontwerp op papier ook daadwerkelijk uw ideale droomtuin te realiseren.

Tijdens de aanleg van uw tuin kunnen wij zorgen voor het plaatsen van hekwerken en vlonders, de aanleg van vijvers en (dak)terrassen, plaatsing van tuinschuur of blokhut, diverse vormen van sierbestrating, aanleg van tuinverlichting en natuurlijk alle vormen van beplanting. Gespecialiseerd zijn wij daarnaast in het aanleggen van Natuurlijke Tuinen en groene daktuinen en geveltuinen.

De opgeleverde tuin zal uiteindelijk ook tuinonderhoud nodig hebben. Hiervoor hebben wij speciaal opgeleide onderhoudsteams klaar staan.
Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Leiden, Oegstgeest, Warmond, Oude Wetering, Rijpwetering, Leiderdorp en Hoogmade.

Afspraak maken met een hovenier in Rijpwetering?

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Rijpwetering, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive