Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Arjan van Vliet Hoveniersbedrijf Reeuwijk

Groen van Prinsterersingel 12
2805 TE Gouda
Toon telefoonnummerT. 0182 570183
 

Hovenier Reeuwijk

Een hovenier in Reeuwijk in uw tuin nodig? Ons hoveniersbedrijf Arjan van Vliet werkt al ruim 20 jaar in de regio bij particulieren, bedrijven, parken en gemeentes. Wij verzorgen de groenvoorziening voor kleine en grote tuinen. Onze tuinmannen zijn alle geschoold en werken dagelijks enthousiast in elke tuin.

Bekijk hoveniers projecten van Arjan van Vliet Hoveniersbedrijf Reeuwijk

Ons werkgebied is in de regio van Gouda, BergambachtSchoonhoven en Moordrecht. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of renoveren? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op locatie.

Kennis maken met een hovenier in Reeuwijk

Wij vinden het heel prettig om onze klanten en geïnteresseerden goed te leren kennen en te adviseren. Daarom houden we elke zaterdagochtend een vrije inloopochtend op ons hoveniersbedrijf. Wilt u informatie over de aanleg of renovatie van uw tuin? Of heeft u vragen over bijvoorbeeld snoeien, bemesting of gazononderhoud? Loop elke zaterdagochtend tussen 9.30 en 12.30 uur eens binnen bij hoveniersbedrijf Arjan van Vliet op Platteweg 4a in Reeuwijk. Als u er zeker van wilt zijn dat we alle tijd voor u hebben, kunt u het best van tevoren  een afspraak maken.

Tuinaanleg en tuinontwerp

Het aanleggen van uw droomtuin is één van de specialisaties van ons Hoveniersbedrijf. Tijdens het maken van het tuinontwerp wordt samen met u gekeken naar de mogelijkheden en uiteraard uw wensen en eisen. Kiest u voor een tuin met veel groen of voor een onderhoudsvrije tuin? Wij helpen u graag bij het maken va nde juiste keuzes. Zijn alle vragen beantwoord en is het beeld van de tuin duidelijk?

Wij gaan aan de slag met ontwerpen en brengen uw droomtuin in een tuinontwerp tot werkelijkheid.

Is het ontwerp goedgekeurd en gaa nwij aan de slag met uw tuinaanleg? Startend bij de ondergrond, opbouwend naar terras en eventueel houtbouw in de vorm van een pergola of tuinhuis zal u zien dat uw tuin gaat worden zoals afgesproken in het ontwerp.

Tuinonderhoud door een hovenier

Voor veel tuineigenaren mogen wij het tuinonderhoud van de tuin verzorgen. Dit gebeurd op velerlei manieren en variëert van het wekelijks maaien van het gazon tot éénmaal per jaar een snoeibeurt. Ook dit is maatwerk en wordt er in overleg met u een plan van aanpak gemaakt.

Opzoek naar een ervaren tuinman die uw tuin kan onderhouden? Tuinonderhoud kan Arjan van Vliet uit Reeuwijk wekelijk, maandelijks, jaarlijks of op afroep voor u regelen. Van de kleine tot de grote tuinklussen. Wij helpen u graag!

Door uw tuin goed aan te leggen en op de juiste manier te onderhouden geniet u van de lente tot in de winter van uw tuin.

Met een hovenier in Reeuwijk om de tafel

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs in de tuin. Vraag hier een gratis offerte aan en wij nemen persoonlijk contact met u op om een afspraak te maken.

Sitemap Logo Lionhead Interactive