Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Diemel Groenvoorziening Pijnacker

Veenakkerweg 13
2635 NC Den Hoorn
Toon telefoonnummerT. 0174 29 82 08
 

Hovenier Pijnacker

Diemel Groenvoorziening is gevestigd in de gemeente Midden Delfland. Wij werken bij de aanleg van tuinen met voorkeur samen met lokale partners. Duurzaamheid vormt dan ook een belangrijk onderdeel binnen ons hoveniersbedrijf. Ook werken wij mee aan lokale initiatieven om de omgeving te ‘vergroenen’, zoals het houden van bijenvolken op groene daken.

Van tuinontwerp naar tuinaanleg

Voordat wij overgaan tot het maken van een tuinontwerp, houden wij een inventariserend gesprek. Graag komen wij bij u langs om uw wensen te horen, eventuele voorbeelden te bekijken en de mogelijkheden omtrent de vormgeving en inrichting van uw tuin te bespreken. Wensen als sfeer, duurzaamheid en functionaliteit zullen hier worden besproken. Ook kunnen wij een beplantingsplan voor u maken. Door onze jarenlange ervaring met tuinontwerp en tuinaanleg, kunnen wij u tijdens dit gesprek goed adviseren.

Uiteindelijk zullen wij een professioneel tuinontwerp maken met een bijbehorende offerte en gedetailleerde werkbeschrijving. Deze zullen wij met u bespreken en waar nodig aanpassen. Wanneer u als klant akkoord gaat met de offerte en het tuinontwerp, kunnen onze hoveniers overgaan tot de daadwerkelijke aanleg van uw nieuwe tuin.

Tuinonderhoud

Door de verandering van de seizoenen is de uitstraling van uw tuin ook aan verandering onderhevig. Om van uw pas aangelegde tuin te kunnen blijven genieten is tuinonderhoud van groot belang. De hoveniers van Diemel Groenvoorziening kunnen u bijstaan met onderhoudsadvies en dit eventueel voor u uitvoeren. Zo kunt u optimaal van uw tuin genieten.

Indien u het tuinonderhoud graag aan ons wilt uitbesteden, kan dit zowel op periodieke als op reguliere basis. Voor particulieren en bedrijven verzorgen wij al jaren het onderhoud van tuinen voor particulieren en bedrijven in de omgeving van Delft, Schipluiden, Den Hoorn, Pijnacker en Nootdorp

Hovenier inschakelen in Pijnacker?

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive