Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Blok Hoveniers Ouderkerk aan den IJssel

Hoofdweg Noord 49
2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel
Toon telefoonnummerT. 0180 319 949
 

Hovenier Ouderkerk aan den IJssel

Blok Hoveniers is een toonaangevend hoveniersbedrijf die opereert in de omgeving van Ouderkerk aan den Ijssel. Het bedrijf dat in 1989 is opgericht door de broers Leo en Peter Blok heeft zich in de loop der jaren als gerenommeerd hovenier en sierbestrater op de kaart weten te zetten.

Tuinaanleg van ontwerp tot oplevering

Wij starten het tuinontwerp-proces met een afspraak bij u thuis, zo kunnen wij meteen de mogelijkheden ter plekke bekijken en een inschatting maken van de te verrichten werkzaamheden. Ook komt onze tuinontwerper uw tuin nauwkeurig inmeten. Op locatie krijgen wij direct een beeld bij wat voor een huis en interieur de tuin moet aansluiten. Interieur en exterieur liggen namelijk in elkaars verlengde in onze tuinontwerpen. Wij zullen deze eerste afspraak met u meedenken en u adviseren betreffende de tuinaanleg.

Na goedkeuring van het tuinontwerp en de offerte zullen wij starten met de daadwerkelijke tuinaanleg. Onze ervaren hoveniers zullen nu aan de slag gaan om het tuinontwerp in het echt te realiseren. Tuinwerkzaamheden als sierbestrating, vijveraanleg, tuinafscheiding, beplanting, maar ook een zwembad of blokhut kunnen aan de orde komen bij de aanleg van uw tuin.

Tuinonderhoud omgeving Ouderkerk aan den IJssel

Bij tuinonderhoud komen verschillende werkzaamheden kijken, zoals het schoonspuiten van uw sierbestrating en tuinmeubilair, het verwijderen van takken, bladeren en ander tuinafval. Het snoeien van heggen, hagen en bomen. Maar ook het maaien van het gazon en bemesten van de bodem en eventueel onkruid bestrijden.

Blok Hoveniers neemt u graag de zorg rondom het onderhouden van uw tuin uit handen. Er zijn verschillende mogelijkheden om ons in te zetten; u kunt bijvoorbeeld een onderhoudscontract bij ons afsluiten waarbij wij het volledige tuinonderhoud aan uw tuin verzorgen. U kunt ons ook éénmalig of periodiek inhuren voor tuinonderhoud, bijvoorbeeld voor een voorjaars- of winterbeurt voor uw tuin.

Als hovenier onderhouden wij tuinen van particulieren en bedrijven in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, LekkerkerkOud-Alblas en Nieuwpoort.

Afspraak maken met een hovenier in Ouderkerk aan den IJssel

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive