Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Van Nieuwland Tuinen Oude Wetering

Haarlemmerstraatweg 10
2343 LB Oegstgeest
Toon telefoonnummerT. 071 5155775
 

Hovenier Oude Wetering

Van Nieuwland Tuinen is sinds 1980 actief als hovenier in de omgeving van Oude Wetering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van Natuurlijke Tuinen en het werken met duurzame materialen. Uw tuingeluk staat bij ons voorop. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren en ondersteunen. Samen met de klant creëren wij zo een unieke sfeertuin.

Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp vormt de basis van een goed aangelegde tuin. Voordat wij een tuinontwerp realiseren, maken wij een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek worden de wensen van de klant geïnventariseerd en wordt de situatie ter plekke bekeken. Hierna volgt een tuinschets die een goede indruk van de toekomstige tuin geeft.

In het tuinontwerp kunnen wij wensen opnemen omtrent de tuinaanleg: sierbestrating, vijveraanleg, beplanting, beregening, vlonderaanleg, tuinverlichting en nog veel meer. In al onze tuinontwerpen houden wij rekening met duurzaamheid en andere milieuaspecten. Ook kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren over een Natuurlijke Tuin; een tuin met voldoende voorzieningen voor mens, plant en dier.

Tuinonderhoud

Met een perfecte oplevering van uw ideale tuin zijn we er nog niet. Een tuin is namelijk onderhevig aan verandering. Vakkundig tuinonderhoud is daarom van belang. Van Nieuwland Tuinen heeft hier speciaal onderhoudsteams voor opgeleid. Zij kunnen voor u de sierbestrating reinigen, vijvers onderhouden, beplanting snoeien en bemesten en het gazon maaien. Ook kunnen wij u vakkundig adviseren over milieubewust tuinonderhoud bijvoorbeeld wat betreft onkruid- en ziektebestrijding.

Tuinonderhoud is een terugkerend proces. Met een voordelig onderhoudsabonnement kunt ons daarvoor maandelijks, jaarlijks of per seizoen langs laten komen. Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Leiden, Oegstgeest, Warmond, Oude Wetering, Rijpwetering, Leiderdorp en Hoogmade.

Hovenier inschakelen in Oude Wetering?

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive