Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Waal Hoveniers Ouddorp

Langeweg 46
3244 BH Nieuwe-Tonge
Toon telefoonnummerT. 0187-652484
 

Hovenier Ouddorp

Diverse werkzaamheden op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud behoren tot de specialiteiten van De Waal Hoveniers in Zuid-Holland. Van compleet nieuw ontworpen tuinen tot aan een eenmalige onderhoudsbeurt, De Waal Hoveniers neemt graag uw tuin onderhanden. Wij gaan elke uitdaging aan, voor zowel particulieren als bedrijven, overheden en instellingen. Doordat wij ook een eigen kwekerij hebben, weten wij zeker dat we alleen kwalitatieve en sterke planten leveren. In onze kwekerij worden onder andere bomen, heesters en coniferen van diverse soorten gekweekt, waarvan sommige zeer exclusief zijn.

Diverse groenwerkzaamheden uitgevoerd door vakmensen

De balans tussen persoonlijke wensen en onze vakkennis zorgen altijd voor een goede basis tijdens het opzetten van een nieuw project. In de omgeving van Spijkenisse verrichten wij diverse groenwerkzaamheden zoals het ontwerpen en aanleggen van een compleet nieuwe buitenruimte of het inrichten van een groenstrook. Daarnaast verrichten wij ook diverse onderhoudswerkzaamheden:

  • Snoeien
  • Maaien
  • Onkruid verwijderen
  • Vijveronderhoud
  • Bemesting
  • Voor- en/of najaarsbeurt


Eenmalig of periodiek onderhoud

Deze werkzaamheden kunnen (gedeeltelijk) eenmalig, wekelijks, maandelijks of jaarlijks door ons worden uitgevoerd. Daarbij werken wij op uurbasis of met een contract zodat u altijd weet wanneer wij langs komen. 

De Waal Hoveniers is werkzaam in de regio Burgh-Haamstede, Zierikzee, Bruinisse, Renesse, Nieuwerkerk, Middelharnis, Oostvoorne, HellevoetsluisOuddorp en Dirksland.

Sitemap Logo Lionhead Interactive