Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Blok Hoveniers Oud Alblas

Hoofdweg Noord 49
2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel
Toon telefoonnummerT. 0180 319 949
 

Hovenier Oud Alblas

Blok Hoveniers is in 1989 opgericht door de broers Leo en Peter Blok. In de loop der jaren heeft Blok Hoveniers zichzelf als gerenommeerd en CVA gecertificeerd hoveniersbedrijf op de kaart weten te zetten. Met een hecht team van circa 15 medewerkers worden unieke tuinen van hoogwaardige kwaliteit ontworpen, aangelegd en onderhouden.

Tuinontwerp in omgeving Oud-Alblas

Een goed tuinontwerp staat aan de basis van een door Blok Hoveniers aangelegde tuin. Onze tuinontwerper zal eerst contact met u opnemen en in een vrijblijvend gesprek bij u thuis uw tuinwensen inventariseren. Hij kan dan ter plekke kijken wat de situatie is en wat de mogelijkheden zijn. Hij kan u meteen adviseren over de tuinaanleg en zal daarbij rekening houden met de stijl van uw huis en omgeving.

Een volgende stap is het inmeten van uw tuin, ook dat zal onze tuinontwerper doen, waarbij hij meteen de ligging van de tuin en de omgeving meeneemt. Ook worden omgevingsfactoren als openbare verlichting in kaart gebracht. Vanuit al deze informatie wordt een tuinontwerp gemaakt die wij op de locatie van ons hoveniersbedrijf aan u zullen presenteren. U kunt dan meteen de gekozen tuinmaterialen in onze show-tuin bekijken.

Uiteindelijke tuinaanleg

Als het ontwerp en de daarbij behorende offerte door u zijn goedgekeurd maken wij graag een afspraak zodat er kan worden begonnen met de uiteindelijke tuinaanleg.
Onze ervaren hoveniers zullen dan aan de slag gaan om vanuit het ontwerp op papier ook daadwerkelijk uw droomtuin te realiseren.

Bij de aanleg van uw tuin kunnen de volgende tuinwerkzaamheden komen kijken:

  • plaatsen van tuinafscheidingen en vlonders
  • aanleg van (dak)terras en vijvers
  • plaatsing van pergola of schuur
  • diverse vormen van sierbestrating
  • aanleg van tuinverlichting
  • beplanting van diverse soorten struiken, bomen en planten

 

Als hovenier onderhouden wij tuinen in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Oud-Alblas en Nieuwpoort.

Afspraak maken met een hovenier in Oud-Alblas?

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Oud-Alblas, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive