Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Waal Hoveniers Oostvoorne

Langeweg 46
3244 BH Nieuwe-Tonge
Toon telefoonnummerT. 0187-652484
 

Hovenier Oostvoorne

In Zuid-Holland vindt u de juiste hovenier werkzaam op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud: De Waal Hoveniers. Wij nemen graag uw tuin onderhanden. Of dit nu gaat om een compleet nieuwe tuin inclusief ontwerp en aanleg, of een eenmalige onderhoudsbeurt, onze hoveniers draaien nergens hun hand voor om. Met allemaal hun eigen specialisme staan wij met een sterk en vakkundig team klaar om u te adviseren en te begeleiden met allerlei werkzaamheden op het gebied van buitenleven.

Hovenier Oostvoorne beheert een eigen kwekerij. Wij kweken onder andere bomen, heesters en coniferen van diverse soorten waarvan sommige zeer exclusief zijn. Zo kunnen wij garanderen dat de beplanting die bij ons gekweekt is van uitstekende kwaliteit is. Uiteraard leveren wij ook complete beplantingspakketten aan, bestaande uit vaste planten, kuipplanten, bloembollen en seizoensartikelen.

Tuinonderhoud is belangrijk om uw tuinontwerp in stand te houden, maar ook uw planten hebben regelmatig een snoeibeurt nodig om gezond te blijven. Met een vooraf opgesteld contract kunnen wij uw periodieke tuinonderhoud uitvoeren. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons eenmalig in te schakelen voor een grote onderhoudsbeurt. Wij zijn u graag van dienst!

De Waal Hoveniers is werkzaam in de regio Burgh-Haamstede, Zierikzee, Bruinisse, Renesse, Nieuwerkerk, Middelharnis, Oostvoorne, HellevoetsluisOuddorp en Dirksland.

Sitemap Logo Lionhead Interactive