Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Blok Hoveniers Ommoord

Hoofdweg Noord 49
2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel
Toon telefoonnummerT. 0180 319 949
 

Hovenier Ommoord

Hovenier in Ommoord nodig? In uw regio hebben Leo en Peter Blok hun bedrijf Blok Hoveniers gevestigd. Sinds 1989 is het bedrijf gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Inmiddels heeft het bedrijf zichzelf op de kaart weten te zetten als gerenommeerd hoveniersbedrijf die elke tuin voorziet van creatieve oplossingen die bij u en uw leefsituatie passen.

Onze hoveniers beschikken allemaal over jarenlange ervaring en hebben liefde voor het hoveniersvak. In het bezit van een goede vooropleiding krijgen de werknemers regelmatig scholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tuinen.

Tuinontwerp inclusief beplantingsplan in Ommoord

Alle werkzaamheden die uw tuin moet ondergaan worden in overleg met u ingepland. Bij een nieuw tuinontwerp komen we eerst bij u langs om alle wensen met u door te nemen. We meten uw huidige tuin helemaal op en maken voor u een passend ontwerp die voorzien is van diverse tuinelementen zoals een vijver, schutting, terras, waterornamententuinbeelden enzovoorts. Ook krijgt u daarbij een beplantingsplan waarop de diverse bomen, struiken en bloemen vastgelegd zijn.

Tuinaanleg door een hovenier

Na goedkeuring van het ontwerp starten we met de tuinaanleg. Eventuele bouwvergunningen worden aangevraagd zodat we zo snel mogelijk kunnen beginnen. Gedurende deze fase staat onze hoveniers voor u klaar voor vragen en opmerkingen. Goed contact met onze opdrachtgevers vinden wij erg belangrijk. Ook om tijdens de oplevering van uw tuin eventuele verrassingen te voorkomen.

Tuinonderhoud; snoeien en maaien

Onze hoveniers verzorgen voor particulieren, bedrijven, woningcoöperaties, overheden en instellingen diverse soorten tuinonderhoud.

Van snoeien, maaien en zieken en plagen bestrijding. Daarbij werken wij onder andere met een onderhoudscontract, zodat u precies weet wanneer en hoe vaak wij langskomen. Maar ook een éénmalige onderhoudsbeurt behoort tot de mogelijkheden.

Afspraak maken met een hovenier in Ommoord

Blok Hoveniers uit Zuid-Holland is werkzaam in de regio Rotterdam, Nesselande, ZevenkampHillegersberg en Kralingen. Wilt u graag met ons hoveniersbedrijf een afspraak maken in uw tuin?

Vul hier hier uw gegevens in en wij nemen persoonlijk contact met u op om in uw tuin uw tuinwensen te bespreken.

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive