Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Van Nieuwland Tuinen Oegstgeest

Haarlemmerstraatweg 10
2343 LB Oegstgeest
Toon telefoonnummerT. 071 5155775
 

Hovenier Oegstgeest

 Van Nieuwland Tuinen, in 1980 opgericht door Ad van Nieuwland, is een onderscheidend hoveniersbedrijf wat opereert in de omgeving van Leiden en Oegstgeest. Van Nieuwland Tuinen staat voor het aanleggen van natuurlijke sfeertuinen met gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. De eigentijdse ontwerpen geven de tuinen een uniek karakter.

Tuinontwerp

Een professioneel tuinontwerp vormt de basis voor een goed aangelegde tuin. Het ontwerp geeft de stijl, vorm en sfeer van uw tuin een gezicht. In een eerste vrijblijvend gesprek bespreken wij uw tuinwensen. Wij laten u allerlei voorbeelden zien en bekijken wat er mogelijk is in uw tuin. Indien u besluit een tuinontwerp door ons te laten maken, leggen we dit schriftelijk vast in een overeenkomst. Hierna kan het ontwerpen beginnen.

Met hun jarenlange ervaring zijn onze tuinontwerpers perfect in staat om uw wensen te vertalen in een vakkundig tuinontwerp die al een goed beeld van uw toekomstige tuin geeft. Na goedkeuring van dit ontwerp zullen onze hoveniers starten met de daadwerkelijke aanleg van uw tuin.

Tuinonderhoud omgeving Oegstgeest

Na de oplevering van uw tuin komen we bij het volgende belangrijke punt; het tuinonderhoud. Uw tuin is namelijk onderhevig aan de seizoenen en dit heeft invloed op de uitstraling van uw tuin. Bij tuinonderhoud kunt u bijvoorbeeld denken aan het schoonmaken van sierbestrating, snoeien van beplanting, maaien van het gazon, maar ook het verwijderen van takken of bemesten van de bodem.

Bij tuinonderhoud werkzaamheden staat bij ons duurzaamheid voorop. Wij proberen zoveel mogelijk tuinmaterialen te hergebruiken, bijvoorbeeld versnipperde takken als bodembedekker. Daarnaast scheiden wij het afval voor de compost en gaat het groenafval centrales die daar energie uit kunnen opwekken.

Tuinonderhoud verzorgen onze onderhoudsteams in de omgeving van Leiden, Oegstgeest, Warmond, Oude WeteringRijpwetering, Leiderdorp en Hoogmade.

Afspraak maken met een hovenier in Oegstgeest?

Wilt u graag meer informatie over ons natuurbewuste hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive