Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Diemel Groenvoorziening Nootdorp

Veenakkerweg 13
2635 NC Den Hoorn
Toon telefoonnummerT. 0174 29 82 08
 

Hovenier in Nootdorp

Hovenier in Nootdorp in uw tuin? Hoveniersbedrijf Diemel Groenvoorziening is een toonaangevend hoveniersbedrijf dat al meer dan 25 jaar vakmanschap en kwaliteit levert voor tuinen van particulieren en bedrijven in de omgeving van Nootdorp. Cock Diemel en Marco Weber ontwerpen en realiseren eigentijdse sfeervolle tuinen, waarbinnen duurzaamheid en ecologie een belangrijke rol spelen.

Tuinontwerp door een hovenier in Nootdorp

Bij Diemel Groenvoorziening staat een professioneel tuinontwerp aan de basis van elke tuinaanleg. Binnen dit tuinontwerp worden niet alleen uw tuinwensen vertaald, maar wordt er ook rekening gehouden met uw huis, het interieur en de omgeving van de toekomstige tuin. Zo zal een harmonieus ontwerp ontstaan voor een unieke tuin.

Uiteindelijk zullen wij een professioneel tuinontwerp maken met een bijbehorende offerte en werkbeschrijving. Deze zullen wij met u bespreken en waar nodig aanpassen. Wanneer u als klant akkoord gaat met de offerte en het tuinontwerp, kunnen onze hoveniers overgaan tot de daadwerkelijke aanleg van uw nieuwe tuin.

Tuinspecialist in Nootdorp; Diemel Groenvoorziening

Door onze jarenlange (meer dan 25) ervaring kunnen wij u goed adviseren over tuinaanleg. Naar aanleiding van uw wensen kijken wij welke tuininrichting geschikt is voor uw tuin. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tuin met ruimte voor een groen gazon of zelfs een kleine boomgaard. Een tuin waar heerlijk in gespeeld kan worden door kinderen en huisdieren of juist een tuin met verschillende verhogingen en terrassen. Wij kunnen u adviseren over de juiste inrichting hiervoor.

Tuinaanleg door een vakman in Nootdorp laten uitvoeren

Of het nu gaat om de aanleg van natuurlijke levende tuinen, of moderne contrasttuinen; sierbestrating speelt daarbinnen een belangrijke rol. Sierbestrating kan bijvoorbeeld met moderne strakke tuintegels, of juist met rustiek gebakken klinkers. In figuratieve patronen aangelegde sierbestrating zorgt voor een unieke uitstraling van tuinpad of tuinterras. Ook kunnen er plantenborders en vijverranden worden bestraat.

Afspraak maken met een hovenier in Nootdorp?

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Delft, Schipluiden, Den Hoorn en Pijnacker.

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Monster, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive