Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Blok Hoveniers Nieuwpoort

Hoofdweg Noord 49
2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel
Toon telefoonnummerT. 0180 319 949
 

Hovenier Nieuwpoort

Blok Hoveniers is een erkend en CVA gecertificeerd hoveniersbedrijf die in de omgeving van Nieuwpoort zowel voor bedrijven als particulieren de tuinen verzorgt. Met meer dan 25 jaar ervaring en een vast team van professionele hoveniers is Blok Hoveniers hét hoveniersbedrijf om in te zetten voor zowel het tuinontwerp, als de tuinaanleg, tuinrenovatie en het onderhoud van uw gewenste tuin.

Tuinontwerp in omgeving Nieuwpoort

Het ontwerpen van een tuin doen wij volledig in samenspraak met de klant. Het is daarbij onze taak uw wensen en ideeën te vertalen naar een professioneel tuinontwerp. In een eerste gesprek zullen wij daarom uw wensen inventariseren, daarnaast zullen wij ook de situatie ter plekke bekijken. Hieruit volgt een tuinschets die al een goede eerste indruk geeft.

Wanneer de offerte en de tuinschets zijn goedgekeurd, nodigen wij de klant bij ons uit. Wij zullen dan een presentatie geven van de toekomstige tuin en de klant kan in onze show-tuin meteen de tuinmaterialen bekijken, ruiken en voelen. Als alles is goedgekeurd gaan wij over tot het daadwerkelijk aanleggen van de uiteindelijke droomtuin.

Uiteindelijke tuinaanleg

Blok Hoveniers kan alle tuinwerkzaamheden die bij het aanleggen van een tuin komen kijken professioneel uitvoeren. Sierbestrating in de vorm van diverse klinkers en tegels en voegen met veegsplit of veegzand, het kan allemaal zó worden aangelegd dat het een harmonieus geheel vormt met de rest van de tuin. Wij kunnen ook sierbestrating aanleggen in een geometrische vlakverdeling, met hoogteverschillen of in een legverband. Dit alles kan uw tuin een uniek karakter geven. Graag adviseren wij u hierover.

Ook beplanting vormt een wezenlijk onderdeel binnen de tuinaanleg. Er kan bewust worden gekozen voor groenblijvende beplanting, verschillende bloeiperiodes en beplanting in bijvoorbeeld prairieborders. Struiken als Buxus, maar ook fruit- en leibomen zorgen voor verschillende hoogtes in de aanblik van uw tuin. Blok Hoveniers kan u de verschillende soorten beplanting laten zien in de show-tuin.
Ook bebouwing als een tuinhuis, pergolatuinafscheiding of terrasoverkapping behoort natuurlijk tot de tuinwerkzaamheden die mogelijk zijn.

Als hovenier leggen wij tuinen aan in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, LekkerkerkOud-Alblas en Nieuwpoort.

Afspraak maken met een hovenier in Nieuwpoort?

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Lekkerkerk, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive