Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Blok Hoveniers Nieuwerkerk aan den IJssel

Hoofdweg Noord 49
2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel
Toon telefoonnummerT. 0180 319 949
 

Hovenier in Nieuwerkerk aan den IJssel

In de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel is Blok Hoveniers dé hovenier voor al uw tuinwerkzaamheden. Blok Hoveniers werkt zowel voor particulieren als bedrijven in de regio. Het hoveniersbedrijf heeft zich gespecialiseerd in ontwerpaanleg en onderhoud van unieke tuinen die voldoen aan de wensen van de klant.

Bekijk hoveniers projecten van Blok Hoveniers Nieuwerkerk aan den IJssel

Tuinonderhoud omgeving Nieuwerkerk aan den IJssel

Uw tuin is door verschillende groei en bloeiperiodes aan verandering onderhevig; dit hoort nu eenmaal bij de natuur. Om uw tuin optimaal te kunnen laten groeien en bloeien én de gewenste uitstraling te laten behouden, is goed tuinonderhoud van wezenlijk belang. U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan, maar u kunt dit werk ook uitbesteden aan een gecertificeerd hoveniersbedrijf zoals Blok Hoveniers.

Bij tuinonderhoud komen verschillende tuinwerkzaamheden kijken, zoals het schoonspuiten van uw sierbestrating en tuinmeubilair, het verwijderen van takken, bladeren en ander tuinafval. Het snoeien van heggen, hagen en bomen. Maar ook het maaien van het gazon, bemesten van de bodem en eventueel onkruid bestrijden.

Tuinaanleg in uw omgeving

Tuinaanleg doen wij voor zowel bedrijven als particulieren. Geen project is voor ons te groot of te klein, van landschapstuin tot stadstuin; onze ervaren hoveniers leggen het vakkundig aan. Voor het tuinontwerp kijken wij naar de omgevingsfactoren en de behoeftes van de klant. Samen met de klant creëren wij zo een unieke tuin die aan de wensen van de klant voldoet of deze zelfs overstijgt!

Sinds 21 mei 2004 is Blok Hoveniers gecertificeerd volgens de norm “Tuinaanleg en Tuinonderhoud” van de Stichting Groenkeur. Groenkeur is het keurmerk voor dienstverlening in het groen met als doel de kwaliteit van werk en vakmanschap in de groene sector te bewaken.

Als hovenier  zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, LekkerkerkOud-Alblas en Nieuwpoort.

Afspraak maken met een hovenier in Nieuwerkerk aan den Ijssel?

Wilt u een afspraak met ons maken en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u hier dan vrijblijvend contact met ons op.

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive