Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Blok Hoveniers Nesselande

Hoofdweg Noord 49
2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel
Toon telefoonnummerT. 0180 319 949
 

Hovenier Nesselande

Hovenier nodig in uw tuin in Nesselande? Blok Hoveniers is het hoveniersbedrijf in Zuid-Holland die u graag helpt bij het ontwerpen van een nieuwe tuin, de tuinaanleg realiseert en uw tuinonderhoud uit handen neemt.

Aan het hoofd van ons hoveniersbedrijf staan Leo en Peter Blok, die samen met een vast team van gediplomeerde hoveniers al sinds 1989 schitterende tuinen aanlegd bij particulieren, bedrijven, gemeenten en vakantieparken.

Creatief tuinontwerp tot tuinaanleg

Het begint allemaal met een creatief en goed doordacht tuinontwerp die aansluit bij uw wensen, budget, levensstijl en de architectuur van uw woning. In het tuinontwerp staan de diverse tuinelementen afgebeeld zoals een vijver, terrasschutting en tuinhuis. Er wordt een beplantingsplan opgesteld met bomen, struiken en bloemen die uw tuin sfeer geven. Daarbij wordt ook al rekening gehouden met het soort onderhoud die de elementen en beplanting nodig hebben. Zo kunnen wij uw tuin helemaal onderhoudsvriendelijk naar wens aanleggen.

Tuinonderhoud in Nesselande

Elke tuin heeft regelmatig tuinonderhoud nodig. Wij bieden veel onderhoudsmogelijkheden waarbij wij een onderhoudscontract met u kunnen afsluiten. U weet dan precies wanneer Blok Hoveniers langs komt en welke werkzaamheden er worden uitgevoerd. Zelfs tijdens uw vakantie kunnen wij het tuinonderhoud tijdelijk voor u aanbieden. Wat dacht u van een voorjaarsbeurt of winterklaar maken? Uw tuin staat er dan weer perfect bij als u terug komt.

Ons hoveniersbedrijf is werkzaam in de regio Rotterdam, Ommoord, ZevenkampHillegersberg en Kralingen.

Afspraak maken met een hovenier in Nesseland

Vul hier uw gegevens in en wij komen bij u op locatie de tuin bekijken. Wij bespreken uw tuinwensen en werken dit uit in een voorstel.

Wij zien uit naar uw aanvraag.

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive