Zoek hier uw vakman









Open

Om welke tuin gaat het?






Open

Oppervlakte van de tuin






Diemel Groenvoorziening Naaldwijk

Veenakkerweg 13
2635 NC Den Hoorn
Toon telefoonnummerT. 0174 – 29 82 08
 

Hovenier Naaldwijk

Hoveniersbedrijf Diemel Groenvoorziening legt met een vakkundig team van hoveniers unieke tuinen aan in de omgeving van Naaldwijk. Het gaat hierbij om het ontwerpen en creëren van sfeervolle tuinen met aandacht voor groen en water. Duurzaamheid en ecologie nemen hier een belangrijke plaats in.

Van tuinontwerp naar tuinaanleg

Voordat wij overgaan tot het maken van een tuinontwerp, houden wij een inventariserend gesprek. Graag komen wij bij u langs om uw wensen te horen, eventuele voorbeelden te bekijken en de mogelijkheden omtrent de vormgeving en inrichting van uw tuin te bespreken. Wensen als sfeer, duurzaamheid en functionaliteit zullen hier worden besproken. Ook kunnen wij een beplantingsplan voor u maken. Door onze jarenlange ervaring met tuinontwerp en tuinaanleg, kunnen wij u tijdens dit gesprek goed adviseren.

Uiteindelijk zullen wij een professioneel tuinontwerp maken met een bijbehorende offerte en gedetailleerde werkbeschrijving. Deze zullen wij met u bespreken en waar nodig aanpassen. Wanneer u als klant akkoord gaat met de offerte en het tuinontwerp, kunnen onze hoveniers overgaan tot de daadwerkelijke aanleg van uw nieuwe tuin.

Tuinonderhoud

Door de verandering van de seizoenen is de uitstraling van uw tuin ook aan verandering onderhevig. Om van uw pas aangelegde tuin te kunnen blijven genieten is tuinonderhoud van groot belang. De hoveniers van Diemel Groenvoorziening kunnen u bijstaan met onderhoudsadvies en dit eventueel voor u uitvoeren. Zo kunt u optimaal van uw tuin genieten.

Bij tuinonderhoud kunnen verschillende werkzaamheden komen kijken, zoals het schoonspuiten van uw sierbestrating en tuinmeubilair; het verwijderen van takken, bladeren en ander tuinafval; het snoeien of rooien van heggen, hagen en bomen. Maar ook het maaien van het gazon, bemesten van de bodem en onkruid, mos of ongedierte bestrijden kan tot de onderhoudswerkzaamheden behoren.

Voor zowel particuliere- als zakelijke opdrachtgevers onderhouden wij diverse tuinen in de omgeving van Den Haag, 's-Gravenzande, Maasdijk, Naaldwijk en Monster.

Hovenier inschakelen in Naaldwijk?

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive