Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Diemel Groenvoorziening Monster

Veenakkerweg 13
2635 NC Den Hoorn
Toon telefoonnummerT. 0174 29 82 08
 

Hovenier Monster

Hovenier in Monster nodig? Hoveniersbedrijf Diemel Groenvoorziening is een toonaangevend hoveniersbedrijf dat al meer dan 25 jaar vakmanschap en kwaliteit levert voor tuinen van particulieren en bedrijven in Monster en omgeving. Cock Diemel en Marco Weber ontwerpen en realiseren eigentijdse sfeervolle tuinen, waarbinnen duurzaamheid en ecologie een belangrijke rol spelen.

Tuinontwerp laten maken in Monster door een hovenier

Voordat wij overgaan tot het maken van een tuinontwerp, hebben wij eerst een vrijblijvend gesprek met u om uw tuinwensen te inventariseren. Dit doen wij op locatie, zodat wij ook het interieur en de omgeving bij het ontwerp kunnen betrekken. In het gesprek kunnen wij u creatieve en technische adviezen geven over beplanting, tuinonderhoud en alle mogelijkheden die er zijn. Keuzes voor groen kunnen in een apart beplantingsplan worden opgenomen.

Uiteindelijk zullen wij een professioneel tuinontwerp maken met een bijbehorende offerte en werkbeschrijving. Deze zullen wij met u bespreken en waar nodig aanpassen. Wanneer u als klant akkoord gaat met de offerte en het tuinontwerp, kunnen onze hoveniers overgaan tot de daadwerkelijke aanleg van uw nieuwe tuin in Monster.

Aan het werk in Monster; Tuinaanleg en tuinonderhoud

Door onze jarenlange (meer dan 25) ervaring kunnen wij u goed adviseren over tuinaanleg. Naar aanleiding van uw wensen kijken wij welke tuininrichting geschikt is voor uw tuin. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tuin met ruimte voor een groen gazon of zelfs een kleine boomgaard. Een tuin waar heerlijk in gespeeld kan worden door kinderen en huisdieren of juist een tuin met verschillende verhogingen en terrassen. Wij kunnen u adviseren over de juiste inrichting hiervoor.

Ons hoveniersbedrijf in Monster denkt met u mee

Of het nu gaat om de aanleg van natuurlijke levende tuinen, of moderne contrasttuinen; sierbestrating speelt daarbinnen een belangrijke rol. Sierbestrating kan bijvoorbeeld met moderne strakke tuintegels, of juist met rustiek gebakken klinkers. In figuratieve patronen aangelegde sierbestrating zorgt voor een unieke uitstraling van tuinpad of tuinterras. Ook kunnen er plantenborders en vijverranden worden bestraat.

Daarnaast is beplanting een essentieel onderdeel voor de sfeer van uw tuin. Dit element zorgt voor de natuurlijke verandering in uw tuin, waardoor uw tuin een levendige uitstraling behoudt. Verschillende groei- en bloeiperiodes kunnen elkaar afwisselen, waardoor uw tuin er iedere keer weer anders uit ziet.

Afspraak maken met onze hovenier in Monster?

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Den Haag, 's-Gravenzande, Maasdijk, en Naaldwijk.

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Monster, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive