Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Waal Hoveniers Middelharnis

Langeweg 46
3244 BH Nieuwe-Tonge
Toon telefoonnummerT. 0187-652484
 

Hovenier Middelharnis

De Waal Hoveniers, de hovenier uit Middelharnis is een hovenier waarbij kwaliteit voorop staat. Voor het ontwerpen en aanleggen of onderhouden van een grote of kleine tuin, bij de hovenier Middelharnis bent u aan het juiste adres.

Bekijk hoveniers projecten van De Waal Hoveniers Middelharnis

Tuinaanleg

De Waal hoveniers richt zich op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Bij zowel particulieren als bedrijven en verschillende instellingen hebben wij de tuin verzorgt. Niet alleen in het planten van bomen maar ook sierbestrating, beregening, kunstgras, tuinhuis, vijver, zwembad, gladheidsbestrijding en de aanleg van gazon en borders zijn wij gespecialiseerd.

Tuinontwerp

Door samen met u de mogelijkheden te bekijken proberen wij al uw wensen in het tuinontwerp te verwerken. Zo komen we samen tot een mooi ontwerp die binnen enkele dagen gerealiseerd kan worden. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe droomtuin. Want samen komen we tot het mooiste resultaat!

Kwekerij

Naast het hoveniersbedrijf beschikt De Waal hoveniers over een eigen kwekerij in Middelharnis. Hier wordt een ruim assortiment aan bomen, coniferen en heesters gekweekt. Zo heeft u altijd beplanting van een gegarandeerd goede kwaliteit.

De Waal Hoveniers is werkzaam in de regio Burgh-Haamstede, Zierikzee, Bruinisse, Renesse, Nieuwerkerk, Middelharnis, Oostvoorne, HellevoetsluisOuddorp en Dirksland.

Kunnen wij u verder helpen?

Sitemap Logo Lionhead Interactive