Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Van der Wel Hoveniers Maassluis

Voorweg 23a
2988 CG Ridderkerk
Toon telefoonnummerT. 0180628753
 

Hovenier Maassluis

Van der Wel Hoveniers is uw regio in de regio Maassluis. Van tuinontwerp tot tuinaanleg kan door ons worden verzorgt.

40 jaar tuinervaring

Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen wij de aanleg van de tuin onder handen nemen. Het is het eerste wat bezoekers zien, een ‘groen’ visitekaartje. Wij leggen de focus op goede kwaliteit en communicatie.

Onze werkwijze

Van der Wel Hoveniers werkt een creatief, uniek tuinontwerp uit in een professioneel aangelegde tuin. Samen selecteren we de beste materialen die passen bij uw stijl en onderhoudswensen. U ontvangt vooraf een duidelijk plan van aanpak zodat wij en u weten wat er gaat gebeuren en hoe dit in zijn werk gaat.

Specialiteiten

Naar het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van grote en kleinen tuinen zijn wij ook gespecialiseerd in het milieubewust reinigen van terrassen, zwembaden, tuinoverkappingen en kunstgras.

Tuinoverkapping

Het plaatsen van een terrasoverkapping zorgt ervoor dat u langer van uw tuin kunt genieten. Een natte zomeravond of een koude winterdag, onder een terrasoverkapping zit u altijd lekker. Wij maken terrasoverkappingen op maat volledig passend bij uw stijl, de afmetingen van uw tuin en het gewenste gebruik.

Van der Wel hoveniers is werkzaam in en rondom de plaatsen: VlaardingenBarendrechtMaassluisRhoon en Schiedam.

Sitemap Logo Lionhead Interactive